dijous, 6 d’octubre del 2011

MIRANDA DE CAN JORBA


6/10/11. Aquesta tarda ens arribem fins a Can Jorba amb l'Antoni. Al final fem una combinació de vies per la Miranda de Can Jorba. El primer llarg comencem per la "Txupetes" cinquanta metres on només trobaren dos espits i dos ponts de roca com assegurances. Cal prestar atenció, el trobem exposat on haurem de vigilar la roca en algun punt. L'Antoni de segon se'n du una llastra i una petita caiguda. El llarg ha estat entretingut i la continuació te la mateixa pinta, així que seguim pel tercer llarg de la Sol Solet, molt més relaxats. El tercer el fem per un díedre  de la via  Queralt Xènia, als 20m trobem la R4 de la Sol Solet, ens la saltem i seguim fins el cim per aquesta via.Descens en  tres ràpels i retornem amb les darreres llums del dia....
Per Antoni Gómez i Joan Asín.

ressenya de la via
 ressenya via Txupetes lanochedelloro
ressenya via Sol Solet, ressenya.net

primer llarg Txupetes

tercer llarg de la Sol Solet

per la Queralt Xènia


fi de trajecte per avui

7 comentaris:

Xavi ha dit...

Hola Joan! Fa temps que no escalo a la Miranda, però tinc la impressió que amb la de vies que han obert ha de ser fàcil equivocar-se de ruta. Quan només hi havia la Escabroni això no deuria passar.
Salutacions!

joan asin ha dit...

Xavi no ens vam equivocar érem conscients per on anàvem. La txupetes, és una via exigent amb poques assegurances i amb el primer llarg ja en van tenir prou doncs la tarda no dona per a molt, ja és curta i no et pots entretindré.

Jaumegrimp ha dit...

Apurant la Miranda de Can Jorba no?
aquestes vies del Bullaroles no les he fet, però en tinc ganes i ara que ja heu fet una mica de neteja...

joan asin ha dit...

Jaume de la via d'en Bullaroles només vam fer el primer llarg.

Llorenç ha dit...

uf! quin estrés de vies! cal mirar-s'ho bé abans d'entrar en paret....es pitjor que entrar a la plaça Lesseps amb 4 quintos al cos una nit de pluja amb els vidres entelats!!!

joan asin ha dit...

Llorenç vam fer una si una no passant per 3 vies,je,je.

Bullarolas ha dit...

Hola Joan! Òstres.. No em pensava que algú se'n recordés de la Txupetes!!! Tot s'ha de dir, vau currar-vos el llarg més difícil amb diferència (el desplom es deixa clavar bé i l'únic plom que cal ja és posat..

A veure si us animeu amb la resta quan millori el temps!

salut