diumenge, 18 de maig del 2014

ACABANT PROJECTES.................

17/05/14. Aquest dissabte tenim la intenció d’acabar una via on el Remi ja té oberts tres llargs. Deuen quedar dos llargs amb aparença guerrera per acabar-la. Entrem per una drecera què ens porta a la R2. El tercer llarg comença per una placa on van sortint forats, un cop superada seguim per una canal-díedre en tendència a l’esquerra què és va redreçant fins què desploma, moment de flanquejar a la dreta, on trobem un passatge obligat d’aquells sense tornada un cop hem començat,  per arribar a la R3 sota d’un peculiar sostre.
Preparem els estris i comença el Remi, els primers passos ja avisen què desploma més del què pensàvem, resultant un llarg treballós d’artificial, alternant parabolts amb assegurances flotant i un pont de roca. Un cop superat el desplom sortim a una cornisa què seguim cap a l’esquerra fins a muntar la R4. Per l’esquerra s’intueix un sortida més fàcil, però seguim directament per la placa. Un cop carregat amb tots els estris em poso a la feina, com el llarg anterior els primers passos ja avisen amb la seva verticalitat. Parbolt, pitó i festival de flotants per una fissura (artificial a l’inici i lliure atlètic per la fissura), fins què hem d’anar a la dreta, un pitó no gaire bo per sortir i per terreny més amable arribem a l’aresta, la segueixo cap a la dreta fins a un arbre R5.
Ara queda aclarir la baixada, busquem el punt on muntar la instal·lació de ràpel i per sort l’encertem, un ràpel primer vertical i després volat de 55m ens deixa a la R3. Amb dos ràpels més (30,40m) ens deixen a  peu de via.
Continuara.
Per: Remi Brescó i Joan Asín. 

per la drecera què ens porta a la R2

al tercer llarg

abans de fer el pas sense tornada per entrar a la R3

primers passos uff

ja estem sortint del desplom


RCIM

FOTOCIM, muntant el ràpel i R5

ràpel abnas d'entrar al volat

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Renoi quin viote us ha sortit! veig que ningú s'atreveix a dir res...i és que les fotos fan por jajaja
vaja ja piularàs on és i a veure si em recupero i la puc tastar.

joan asin ha dit...

Jaume encara hi ha feina a fer, fins que el "Jefe" no dongui autorització no es publicarà,je,je