diumenge, 11 de maig del 2014

MALANYEU, PARET DEL DEVESÓ, Via ÀNGEL BORRÀS.

Malanyeu
 10/05/14.  Aquest dissabte tornem a tenir una trobada anarquista, STAE/CEA ÀLIGA, com ja va sent normal, és fa la convocatòria (poca gent confirma), hi ha dos punts de trobada, Bar de torn i aparcament de sortida de zona. Uns es troben al bar uns altres al l’aparcament, però no necessàriament s’esperen uns als altres. És fixe una hora per dinar plegats, però uns comencen abans, uns altres arribem tard, en fi el que dèiem, visca la sana Anarquia. Al final però d’una manera o altre acabes coincidint amb la gent, xerrades, riures, records i per què no, nous PROJECTES. Això és del que és tracta i que no pari. Han participat en la trobada d’una  manera o un altre uns 40 companys.
Avui hem “okupat” Malanyeu, al final quedem el Juan Carlos, l’Eric , el Rafa junior i jo mateix per anar a una de les vies que portàvem pensades, l’Àngel Borràs.
ressenya


Aquesta via va encabida per la placa a la dreta de la via dels Senzills entre vies de caràcter d’aventura amb alguna coincidència d’itinerari.
La via està equipada amb parabolts del 8, algun pitó i ponts de roca als llargs. Las Reunions estan equipades amb parabolts del 10. A la via trobarem 6 reunions amb una longitud de 20/25m. El primer llarg és de tràmit per superar un primer ressalt de roca i d’herba. El segon és el més difícil sortim a la dreta fins a uns passatges desplomats que donem accés a la placa, aquest llarg el podem fer al gust, en el nostre cas V+,6a amb algun pas d’A0, en lliure 6b diuen.  Els següents tres llargs son mantinguts en el V+/V, sobre plaques verticals i atlètiques, característiques de Malanyeu on haurem d’anar navegant per anar trobant el passatge. La R5 està en un bosquet penjat, el darrer llarg està una mica forçat, ens des placem uns metres a l’esquerra (R5 bis) i pugen directament, atenció a la roca, després anem a l’esquerra a buscar una placa però també podem sortir directament per una canal herbosa. Queda una sortida més elegant si fem el darrer llarg de la via dels Senzills.
En resum via recomanable i equipada, per plaques atlètiques i verticals.
DADES
Primera ascensió: 23/11/2011
Per: Pere i Toni Casanovas, Joan Casado i Toni Elviar.
Equipament: parabolts del 8, algun pitó i pont de roca als llargs. Reunions parabolts del 10.
Material: 12 cintes exprés i Reunió. Opcional, estrep, aliens i friend mitjà.
Dificultat: 6b, obligada V+/A0.

Per: Juan Carlos Sánchez, Eric Promio, Rafael Martínez (junior) i Joan Asín.

iniciant el primer llarg

al segon llarg

al tercer llarg

tercer llarg

al quart llarg

arribant a la R4

arribant a la R5

FOTOCIM


FOTOTROBADA

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bona via aquesta Àngel Borràs! encara la tinc pendent, em penso...jajaja que n'hi ha tantes que ja no ho sé.
Bona colla us vau aplegar, jo dissabte currant, si no igual us vinc a saludar.

joan asin ha dit...

Jaume una via recomenable. No et preocupis tots tenim la nostra llista de pendents je,je

corvus ha dit...

L'origen del nostre Centre està, si no m'equivoco, a l'Ateneu de les Corts. Potser prové d'aquí aquest caracter llibertari que ens caracteritza i que s'expresa en el comportament anarquista que comentes.
En tot cas, per la propera col·lectiva, m'ajustaré als horaris...sorry.

A las barricadas
A las barricadas...

joan asin ha dit...

Je,je molt bona, només què una de les intencions seria escalar amb companys que normalment no ho fas, però no passa res, el tarannà és aquest.