diumenge, 10 de maig del 2009

PELADET DE RÚBIES, via FESTIVAL ERÒTIC



10/05/09
Durant la nit a fet algun xàfec però al matí sembla que obrirà, mica en mica va sortint la gent. A les tres de la tarda tenim un dinar al casal de Vilanova serem uns 50, així que no podem complicar-nos gaire.
Amb en Jaume Galban i Joan Carles Mompel (abans Serrano), ens apuntem amb el Manel Díaz, Jesús Carruesco i Jordi López a la via Festival Eròtic, en Manel i jo la vam fer fa més d’un any.
En Jaume es el company de les grans vies sobre tot a les Dolomites, amb el Joan Carles hem obert varies vies i sempre ens barallàvem per fer de primer. De l’altre cordada en Jesús es el MESTRE, que encara segueix sent, amb el Manel i amb el Juan Carlos que ahir va marxa, ens barallem amb l’actualitat . En Jordi es el futur que mica en mica va pujant.
La via es curta però que val la pena de fer, ben equipada on només cal portar algun “micro” per si es vol reforçar algun pas.
segon llarg pas de 6a

Jesús i Jordi al 3er llarg
Jaume i Joan Carles al 3er llarg

Jaume al 4art llarg

La colla
Quan baixem ens trobem amb els que han anat d’excursió i tots plegat anem cap a Vilanova.
El dinar al Casal ha estat magnífic avui a vingut gent només pel dinar, ha estat un cap de setmana diferent. Un brindis per l’organitzador en Ramon Samarra. Hi hagut alguna absència important esperem que a la propera encara siguem més.

2 comentaris:

Pietro ha dit...

Perdona que sigui "tiquismiquis" o potser ignorant, però el nom d'aquesta paret no és PELADET en comptes de PEDALET? És que com que ho has posat a dos posts seguits m'he quedat amb el dubte!

joan asin ha dit...

Tens tota la raó ja faig el canvi.
Gràcies Pietro