dimarts, 24 d’agost del 2010

Santa Maria de Belloc

10-08-10. L’ermita de Santa Maria de Belloc, és ben visible des de la Cerdanya Francesa. Avui hem quedat una colla per fer una excursió en pla tranquil. Per mi el lloc ideal per pujar-hi és pel poble de Brangoly que s’arriba des d’Enveig.

Un cop a Brangoly el camí comença pel darrera del cementeri. Seguim el camí ben marcat i senyalitzat fins el coll de Juell on trobem un cartell amb indicacions, avui seguim per l’esquerra que ens durà directament a l’Ermita. Des del cim tenim una magnífica vista de la Cerdanya.

Per baixa seguim la pista cap l’oest fins abans d’una corba a l’esquerra, anirem travessant un camp cap a la dreta fins un collet on trobarem un camí que ens porta al coll de Juell. D’aquest punt tornarem pel camí de pujada.

Excursió interessant i curta que és fa en cercla, un bon mirador de la Cerdanya.









2 comentaris:

Mariona ha dit...

papaaa! jo vull sortir alguna fotoo :) ajajjajaja

Natàlia Carrasco ha dit...

volem anar a l'ermita de Sta. Ma. de Bell.lloc pero sortim de Puigcerda... voldriem fer una ruta que inclogues visita al Dolmen de les Marrunyes a Brangoli i tambe a les Eglises de Sant Joan Dorres -on hi ha la veritable Mare de Deu de Bell.lloc i nomes obre pel mati-- i tambe passar per l'Eglise de Ur que es oberta a la tarda i que sembla ser que tambe es interessant...i finalment des de Ur apropar-nos a les petites gorgues del riu Brangoly que son alla mateix....i d'Ur tornar a Puigcerda que tambe es aprop.... tot aixo a peu.. la consulta o comentari o pregunta es....de Puigccerda a Brangoly hi ha sender o cami o ruta per fer a peu? se que son uns 4 kms. llargs mes tot el demes descrit.....