dijous, 20 de setembre del 2012

LA PASTERETA, via SAC DE PACIÈNCIA

ressenya
19/09/12. Tot el matí ha estat plovent amb ganes a Barcelona, ens trucat per anular al sortida, però a darrera hora consultant el radar semblava que s'aguantaria. Més trucades i quedem, però quan ens trobem surt la pregunta, on anem????, tirem ma de les ressenyes de pendents i al final ens decidim per anar a la Pastereta. Aprofitant que ve en Pep anem a la via Sac de Paciència.
A Montserrat sembla que no ha plogut i tot és veu sec, BINGO. Un cop a peu de via li cedim amablement al Pep que faci el primer llarg i ja que estem posats farà el segon també, gràcies Pep. Després hem flanquejat a la dreta a trobar l'esperó de la via Vilmanbar i el darrer l'hem fet per la via Josep Nieto. El descens l'hem fet amb un ràpel per la via Petit Four de la cara Est amb un ràpel de 60m, també és pot fer amb 2 de 30m.
La via Sac de Paciència, trobem dos llargs de placa molt mantingudes en el seu grau (6a) on cal escalar i navegar entre assegurances. Amb 10 cintes exprés i un camalot del 0,75 o alien carabassa passarem, cal portar el grau  consolidat.
Per Pep Bagué, Antoni Gómez i Joan Asín

en Pep al primer llarg

i al segon

arribant a la R3

darrer llarg

FOTORÀPELQUEVE EL NEGRE

5 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan,

Veig que al final vareu aprofitar bé la tarda.

A mi la RENFE em va tornar a putejar amb retards dels trens !!

Salut i a tibar

The Jose ha dit...

...parece que el Pep le ha cogido gustillo a La Pastereta, jaja

Saludos!

joan asin ha dit...

Joan B si que la vam aprofitar i suar la tarda.
Jose parece que si que le ha gustado.

Jaumegrimp ha dit...

A la sac de paciència les assegurances són prou alunyades i el grau mantingut, felicitats per la via i la companyia, ara a per la Cuervix no?

joan asin ha dit...

Jaume primer haurem de fer aquesta de primer. Veig que ja tornes a estar per aquí.