diumenge, 22 de novembre del 2015

MALANYEU, PARET DEL DEVESSÓ, Via DEILA

21/11/15.  Aprofitant què aquest dissabte tenim la sortida col·lectiva de la STAE a Malanyeu, anem a aquesta via què han obert el Francesc Suñol i Francesc Panyella. Hem fet la cinquena ascensió...poca activitat des de la seva obertura.
La via no arribarà a ser una de les clàssiques, l’hem trobat una mica rebuscada amb zones herboses per entrar a la R2,R3, amb alguna corda fixa

El primer llarg segueix un esperó d’una mena d’agulla enganxada a la paret, dificultat mantinguda en el cinquè grau on haurem de vigilar amb el rocam tot i haver estat sanejat.
El segon segueix una placa molt compacte, totalment parabolada, només hem fet en lliure els primers metres i els darrers. R en un arbre
El tercer segueix una placa amb preses romes i dificultat mantinguda  de cinquè grau, fins un ressalt on fem Ae/A0 i després seguim en lliure V/V+. R en un arbre.
El quart va a buscar  el ressalt final inici en quart grau fins el ressalt compacte Ae i V+ atlètic o A0.

La via està totalment equipada amb parabolts de 8 i algun de 10, només cal portar 14 cintes exprés i un estrep.
Primera ascensió: 1/5/2013
Per: Francesc Panyella i Francesc Suñol.
Dificultat obligada: V/Ae.
En resum una via rebuscada amb trams herbosos què li treuen continuïtat i plaques molt compactes on hem trobat a faltar el forats típics de Malanyeu, què ens han obligat a fer Ae, amb el grau què tenim.
Per: Juan Carlos Sánchez i Joan Asín.

al primer llarg
inici del segon llarg
en pler Ae al segon llarg
al tercer llarg
inici del quart llarg
al ressalt del quart llar

FOTOCIM

FOTOCOL·LECTIVA

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una via que no coneixia aquesta Joan! queda apuntada. Va anar be la trobada? Us vau trobar amb el Toni? jo també havia de pujar però estava fotut amb mal de queixal...

joan asin ha dit...

Si Jaume vam veure al Toni i ens ho va explicar. La via és una mica rebuscada i hem fet bastant Ae/A0..Si és va repetint pot millorar.

Unknown ha dit...

Hola Joan, sóc el Sunyol perdona la via es diu Deila.
Salutacions!!!

joan asin ha dit...

Ja ho canvi-ho, vam trobar molt compactes les plaques pel nostre grau.