dijous, 30 de setembre del 2010

MIRANDA DE SANT BENET , via del Fank sortida aresta del violí

29/09/10. Remenant ressenyes he trobat a Kpujo.com, la via Frank a la Miranda de Sant Benet, amb l'Antoni i en Lambert ens hi arribem. La via comença a la dreta de l'aresta del Violí, al punt més baix de la paret un hi trobem un buril.
El primer llarg és curt, comença per una placa amb uns passos fins, trobarem un buril poc abans d'entrar a la reunió, que és fa en un forat. Aquest primer llarg ja ens ensenya el que anirem trobant, assegurances espellades grau més alt del que marca la ressenya i alguna llastra dubtosa.
El segon llarg surt per la dreta, enfila la placa en tendència sua cap a la dreta fins un ressalt vertical assegurat amb dos burils que donem pas a uns passos difícils fins entrar a la reunió, en lambert s'ho treballa de valent.
El tercer llarg és per l'Antoni com a bon botànic, surt a la dreta per entrar amb un pas difícil a una canal vertical amb herba i arbres, pujant per la placa de l'esquerra primer i després per la canal.
El quart llarg va per la placa de la dreta de la canal amb dos passos d'Ae, al proper buril esta a uns 5m per sobre, no ho veig clar i baixo. Canviem els plans hi sortim per la darrera tirada de l'aresta del Violí, equipada amb parabolts i millor roca.
Entre una cosa i un altre quan arribem al cim el sol s'amaga per l'oest, Sort que la baixada és fa caminant i la tarda ja no dona per molts invents.
Avui hem anat d'aventura i ens hem emportat la nostra dosí. Via equipada amb burils, amb alguna llastra dubtosa i un tercer llarg per a botànics com ha estat el cas, el darrer és veu expo.
Per Lambert, Antoni Gómez i Joan Asín



en Lambert i l'Antoni al primer llarg

en Lambert al pas clau del segon llarg

l'Antoni entrant a la canal del tercer llarg

al darrer llarg de l'aresta Violí

l'espectacle de les darreres llums

6 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan,
Darrerament us esteu doctorant en vies amb caracter especial i apurant fins tard !!
salut i a tibar

Mingo ha dit...

Ei Joan veig que ahir feia un bon dia. Felicitats per l'activitat. Això ja és un clàssic, mirar que han fet els companys de blog el dimecres.
Salut

joan asin ha dit...

Joan B és l'alternativa a repetir vies una i un altre vegada i rescatar vies fora de la ruta del parabolt, ara peró per les tardes cal anar sobre segur.
Mingo, aviat s'acaba amb el canvi d'hora, peró sempre cap la possibilitat d'escalar a la llum del frontal,je,je.

Jaumegrimp ha dit...

Així m'agrada Joan, traïent la pols a velles vies per donar-nos-les a conèixer!! a veure què fem divendres! si no plou!!!

Llorenç ha dit...

una altra perla! je je je!
Veig que t'està agradant escalar amb equipament precari!

anims!!! a treure la pols a les vies!

joan asin ha dit...

Jaume ens veiem divendres segur què no plou.
Llorenç alguna d'aquestes vies pot sortir bona, je, je.