diumenge, 22 de gener del 2012

ANY NOU, NOU PROJECTE

22/01/12. Tornem-hi, per fi hem pogut quedar amb en Manel. Esmorzem amb unes fotos on és dibuixen diverses possibilitat, hi ha una però que sembla més factible????. Quan arribem al lloc on deixem el cotxe, evidentment a l'ombra i acompanyats del fred,  preparem el material que no és poc. Carregats amb dues bones motxilles ens arribem fins a la paret, amb forta pujada que ens fa bufà...El sol escalfa i la temperatura va pujant fins a deixar una dia d'avançada primavera, ara ens sobra tota la roba d'abric que portem.
A peu de via res a veure amb les fotos, ens fa repassar una i un altre vegada la possible entrada......Al final ens decidim i comença el festival, fissures, plaques, díedres...enllaçat amb una nevegació intiütiva del terreny ens ha portat  fins a la R2 on ho hem deixat per avui. Se'ns ha fet tard i hem de plegar. Els trams de placa els hem trobat força compactes i amb poques possibilitat d'autoprotegir.....L'aventura continuarà.
Per Manel Díaz i Joan Asín

una paret ,un projecte que comença a prendre realitat

terreny per a la descoberta

Els operaris



9 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bonica fisura, roca calenta, bon calcari i bons paletes, segur que acabarà amb una bona via, gràcies per la feina i ens delim de veure-la!

joan asin ha dit...

Ei Jaume de moment pinta bé, ja veurem com acaba.

Llorenç ha dit...

anims! que al solet s'hi està molt bé!!!

joan asin ha dit...

Llorenç a la paret vam suar, je, je.

molimolano ha dit...

Que guapa la presentació de les fotos, si algun dia necessiteu ajuda per a assegurar o portar quelcom m'ofereixo que ara x ara tinc quelcom de temps!

joan asin ha dit...

Gràcies Montse, ara trigarem uns dies a tornar-hi, ho tindrem en compte

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan,

Ja ens tornes a posar la mel a la boca !!!
Acabala aviat !!

joan asin ha dit...

Joan encara hi ha feina....

Joan Baraldes ha dit...

Si necessites un cop de ma, compte amb mi

Joan