dilluns, 5 de març del 2012

EXCURSIÓ ALS LLACS DE MALNIU I VALLSERRA

3/03/12. Dissabte s'aixeca tapada la Cerdanya, la primera intenció era fer una excursió amb raquetes per la zona de Pimorent però donades les condicions canviem de plans. Al final ens decidim per anar al popular llac de Malniu una excursió curta des de el Refugi de Malniu, però aquest cop ho farem per l'estació d'esquí nòrdic de Guils Fontanera.
llac de Malniu

itinerari

Un cop arribats a l'estació d'esquí de Guils Fontanera aparquem el cotxe. D'aquí hem seguit per la pista, tancada als vehicles de novembre a finals d'abril, passem pel refugi de la Feixa, una mica més endavant arribem a un gran prat on seguim pels senyals del GR11 que s'endinsa pel bosc. Un cop a l'alçada del refugi on el GR11 gira a l'esquerra en la seva direcció el deixem i seguim les traces del camí que porta al llac. El recorregut d'anada i tornada és d'uns 12 Km i hem trigat unes quatre hores.
punt de sortida a l'estació d'esquí Guils Fontanera

per la pista

trobem atroços amb neu

refugi de la Feixa

pel bosc

arribant al llac

FOTOLLAC
4/03/12. Diumenge quedem per anar al llac de Vallserra, una curta excursió que surt de la part més alta de les Angles, on una pista, tancada al hivern, ens porta còmodament al llac de Vallserra.

llac de Vallserra

itinerari

tota la pista l'hem trobat amb neu




sobre el llac gelat