dilluns, 27 de maig del 2013

Excursió a les CINGLES DE MALANYEU


25/05/13. Les Cingles de Malanyeu amaguen una bonica excursió circular. El recorregut està senyalitzat, comença amb una forta pujada fins arribar al primer ressalt, trobarem al començament un estètic passatge equipat amb corda i escala, passant per un forat. Al arribar a la carena, trobarem la roca Foradada, un mirador a sobre de la vall i el Pedraforca. Seguim pujant, ara més suau fins a la carena que la seguirem. Trobem un passatge equipat amb un passamà de cable. Passem per la cingle de la To i arribem al Cap de la Baga de Cananelles 1685m, des d'on seguim fins el collet de la Font del Tudó on ja començarem a baixar.  Trobem un trencall, podem seguir baixant fins a Malanyeu o seguir pel PR carenant per la serra de Mill fins el pas de Malanyeu o retornarem fins trobar la pista que ens porta a Malanyeu.





passatge equipat



la Foradada


Cingle de la To



esperó de la Cingle de la To






4 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan,
Una excursió molt maca i plena de passatges extraordinaris. Nosaltres l'hem fet 3 vegades però sempre a l'inrevés per tal que la pujada sigui més progressiva.
Salut i a escalar

Jaumegrimp ha dit...

Sempre que he pujat a escalar a Malanyeu m'he quedat amb les ganes de conèixer més món!!! i és que són molt fermes aquestes contrades, un bon itinerari que aprofitaré per portar la família i que conèguin la zona, bona colla Joan!

joan asin ha dit...

Joan, Jaume una excursió molt agradable i amb bones vistes.

joan asin ha dit...

Joan, Jaume una excursió molt agradable i amb bones vistes.