dijous, 2 d’octubre del 2014

MONTSERRAT, MIRANDA DE CAN JORBA, Via GLÒRIA


2/10/14. Avui fem un intent al Sector d’hivern al contrafort del Serrat dels Monjos, però no ho hem vista clar on deixar el cotxe. Com la tarda ja comença a escurçar ens arribem fins a Can Jorba (un actiu segur) i ens decidim per repetir la via Glòria, sempre agraïda, amb els dos primers llargs més mantinguts, dona pas a un tercer en tendència a la dreta anant passant esperons. El darrer segueix un díedre fins un ressalt on trobem el passatge més difícil de la via (no obligat).  A la via només hem posat alguna baga en savines, però també podem afegir algun micro o friend mitja si volem augmentar les assegurances.

Per Antonio Gómez i Joan Asín.

primer llarg

segon llarg


arribant a la R3

quart llarg

avui la foto la fem al peu de via després de rapelar

la posta de sol

2 comentaris:

Unknown ha dit...

bon dia,

amb uns amics vam obrir unes vies al sector hivern al contrafort del serrat dels monjos.

t'explico on aparcavem nosaltres, un ford ka i un citroen xantia.

agafan la carretera b-112 de collbato a l'aeri de montserrat, poc abans del km3 a ma esquerra hi ha un "raconet" per deixar els cotxes. despres continuem caminant direccio aeri fins trobar el torrent fondo (el cami puja per aqui) on veurem una pintada en blanc (pedra, costa de veure) indicant:sector hivern.el cami et porta al costat esquerre del sector.
una altra opcio (si vas a la dreta del sector, el cami que creua el sector es "matojero", on nosaltres vam obrir les vies), es aparcar el cotxe (un de petit) on comença el GR-6 o venir caminant del parking. pujar direccio el cami de les feixades. a mig cami( despres de curva a la dreta) trobareu una fita que indica el cami (hi ha fites).

sector que val molt la pena a l'hivern. es crea un microclima molt agradable. noslatres vam obrir amb maniga curta!!!

si vols alguna ressenya: andreu_lagarto@hotmail.com

bona escalada

joan asin ha dit...

Gràcies Sílvia ara haurem d'esperar fins a l'estiu què és pugui tornar a escalar.