dimecres, 15 d’octubre del 2014

MONTSERRAT, PARET DEL PONT, Via DIDGERIDOO


15/10/14. Avui per fi hem pogut escalar plegats amb el Toni, després de varis intents frustrats. Com les tardes ja comencen a ser curtes ens arribem a la Paret del Pont amb vies curtes però intenses.
ressenya
ressenya de la nochedelloro
La via Didgeridoo te tres llargs de corda, un primer per placa ajaguda amb només tres assegurances i una dificultat de IV+,IV. El segon llarg comença amb un ressalt vertical (un pel desplomat) amb bones preses, ha faltat un punt per què sortís, V+/A0, el Toni el treu sense problemes , després cal anar navegant per la placa (amb poques assegurances) abans d’entrar a la R2 trobem un ressalt més vertical amb un passatge de V+ al meu parer. El darrer llarg presenta un ressalt desplomat amb continuïtat (preses i forat) dependrà de les “piles” en el nostre cas  V+/A0, quan per verticalitat trobem un passatge obligat de V+, després va perdent verticalitat fins arribar a la R3. El descens amb un ràpel de 60m des de la R3.
Via equipada amb parabolts només cal portar 10 cintes exprés. RECOMANABLE, V+ obligat
Per Antoni Aymamí i Joan Asín.


primer llarg
arribant a la R1
sortint del passatge del 6a
arribant a la R2
tercer llarg
acabant el tram desplomat
FOTOPARET

4 comentaris:

Mingo ha dit...

Estic content que hagueu coincidit doncs jo fa dies que no estic massa fi el Toni està fanàtic com tu. El tercer llarg tot i que hi ha força pressa desploma molt i és un passatge llarg, i cal tenir la pila molt carregada.
Enhorabona

joan asin ha dit...

Ei gràcies Mingo no havia manera de poder quedar per escalar plegats.

Jaumegrimp ha dit...

Ei Molt bé! ara ja només falta que escalem els tres hahaha, en tinc moltes ganes, però encara toca aguantar-se.

joan asin ha dit...

Jaume queda apuntar un trio.