diumenge, 30 de novembre de 2014

SANT LLORENÇ DE MONTGAI, PARET DEL PONT, INTEGRAL NORMAL JOE PINTO


28/11/14. Ahir ens va anar just però el temps encara és va aguantar, però les prediccions per avui son nefastes...durant la nit ha estat plovent de valent. Donem el dia per perdut, així que decidim ha anar tornant passant per Sant Llorenç de Montgai.  Quan arribem sembla que encara s’aguanta, parem a la Paret del pont per fer alguna via, trobem una cordada de Bascos què també han pensat el mateix i ens deixen una ressenya de la via integral normal Joe Pinto, així que ja tenim via per anar-hi, ell van a la via Neura.

PARET DEL PONT

Aquesta integral agafa els dos primers llargs de la via normal i el tercer surt per la via Joe Pinto, nosaltres hem seguit per l’aresta fins el cim.

ressenya 
El primer llarg segueix una mena de placa esperó equipat amb parabolts. El segon surt cap a la dreta per sobre d’un gran bloc per agafar una placa díedre amb passatge desplomat a l’inici. Al darrer llarg equipat amb espits trobem un marcat desplom atlètic, (V+/A0 o 6a+) un cop superat seguim per una bona placa fins a trobar la R3. Des de la R3 és pot rapelar, però optem per seguir un llarg més per l’aresta, on trobarem dos ressalt de IV un a l’inici i un altre a l’aresta. El descens el fem anant a buscar el coll, seguint l’aresta cap el nord i baixem cap a l’oest seguint corriols i traces de camí fins a la carretera. 
La pluja ens ha respectat tret d’unes gotes que han caigut mentre estàvem fent el tercer llarg. Només cal portar cintes exprés i algun friend mitja si seguim per l’aresta fins el cim. Bona via ràpida de consolació per a un dia insegur com el d’avui.

Per: Remi Brescó i Joan Asín.

iniciant el primer llarg

primer llarg

segon llarg

al tercer llarg després de superar el desplom

FOTOCIM
Sant Llorenç de Montgai avui remullat

Cap comentari: