dimecres, 23 de setembre del 2015

MONTSERRAT, PALLETA, Via TUAREGS


22/09/15. Aquesta tarda tornem a quedar amb el Manel per anar a la via Tuaregs. L’aproximació ens passa facturà, el sol “apreta” i acompanyat del puja baixa, grimpa,  fa que arribem a peu de via ben suats.

ressenya d'en Joan Vidal
Aquesta via ja és tota una clàssica, ben equipada però què cal escalar, amb els dos primers llargs mantinguts i verticals en el 6a,V+. El tercer de transició més relaxats fins a peu del desplom del darrer llarg, amb una entrada molt atlètica, 6a+ o Ae després va perdent verticalitat fins el cim. La via està totalment equipada, només cal portar 14 cintes exprés.

Fem el primer ràpel del cim a la R2 i....sorpresa a l’hora de recuperar s’enreden les cordes ??? intentem estirar-les però al final hem de tornar a fer el tercer llarg, per desenredar les cordes. Al segon no hi hagut problemes (R2 a peu de via). Recollim el material i comencem el descens en penombra, ens va just d’arribar al cotxe ja ben fosc.
Per Manel Benavent i Joan Asín.

al primer llarg i a la R1
arribant a la R2

inici del tercer llarg

al tercer llarg

al darrer llarg

FOTOCIM

FOTO ARRIBADA COTXE

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bon entrenament Joan! aviat estaràs més fort que abans de la lesió. Vaja mala sort l'enganxada del ràpel no? us van cantar el Cola cao!!!

joan asin ha dit...

Ei vam arribar just per no obrir el frontal.