divendres, 3 d’agost del 2018

MONTSERRAT. L'ELEFANT. Via THE WALL.

1/08/18. Després de la Intrèpida Sirena d’ahir, el braços estan ressentits. Quedem amb la Isabel i el Josep, però una cosa està clara “ombra si us plau”. La Isabel proposa la via The Wall a l’Elefant, via d’estiu pel matí (oest), tota una clàssica què no l’he repetit re-equipada, tant el Josep com a mi ens assembla perfecta.
La via està a l’ombra i és un goig escalar-la, però un altre cosa és l’aproximació i el retorn on ens acompanya l’implacable sol.

La via és una clàssica de l’escalada Montserratina, placa on cal navegar a la busca i capturà del parabolt, amb aquest puntet d’anar cercant el passatge.
La via té tres llargs de corda, el dos primers més mantinguts i el darrer més fàcil.

La via està equipada i passarem amb 10 cintes exprés.

Inici al costat d’una llastra, punt blau pintat.

Nosaltres hem fet l’aproximació per Sant Benet, pujant per la canal a l’esquerra de la trompa, passant per l’Ermita de Sant Salvador. Un cop al coll seguim el camí amb marques grogues què baixa en direcció al Cavall Bernat. Quan veiem la vessant oest de l’Elefant agafem un corriol què ens porta a peu de via.

Quan arribem ja hi ha una cordada i després ve un altre, però és posa a un altre via, realment és un bon refugi a l’ombra pels matins d’estiu. Un cop al cim ho tenim clar directes a la cervesa/es.

Per: Isabel Notivoli, Josep Estruch, Joan Asín.












FOTOCIM

1 comentari:

joan asin ha dit...

Carai Raimon una bona opció a tenir en compte. Gràcies per l'informació.