dijous, 29 d’abril del 2021

CODOLOSA, Via "CDR"+GOLFES DE LA CODOLOSA, Via ORDINÀRIES AVENTURES.

29/04/21. El dia torna a estar rúfol i sembla què plourà ? ens trobem a Collbató. El Jaume i el Ramón van a la via Joc de Nens i amb el Juan Carlos decidim d'anar a la via Ordinàries Aventures entrant per la via Esperò Blocaire. Quan arribem a la Codolosa avui ja hi ha gent començant vies i a l'Esperó Blocaires també. Canvi de plans i fem la via "CDR". Quan el dia no és bo sempre és un bon Refugi aquesta zona.










El dia sembla què aguanta i anem a la via Ordinàries Aventures. La via està totalment equipada però algunes assegurances allarguen en algun passatge. La via té tres llargs de corda, què no porten a enlloc, així què de la R3 cal fer un ràpel de 45m per tornar a peu de via.





Primer llarg, per una placa-esperó vertical amb una entrada contundent, després va perdent verticalitat, seguim fins a una feixa-reprisa i anem a la dreta a buscar la R1.

Segon llarg, passatges de placa per entrar a una fissura-díedre per on seguim fins a trobar una R (no és fa),hem de flanquejar a la dreta per sota d'un desplom fins a la R2.En aquest llarg hem fet algun pas d'Ae/A0.

Tercer llarg, per placa vertical, a la caça del parabolt, escalada combinada V+/Ae.

Una via més, per a col·leccionistes en tatxar vies.

Quant estaven fent el darrer llarg a començat a caure gotes i quan arribàvem al cotxe n'ha caigut una bona tempesta.

Per: Juan Carlos Sánchez, Joan Asín.











FOTOFEIXA

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Encara heu aprofitat la finestreta de bon temps! aquesta setmana nosaltres hem "avortat" totes les tardes previstes....