divendres, 6 d’octubre del 2023

TREKKING MARDI HIMAL-MACHAPUCHARE. ETAPA 1


6/19/23. Marxem cap a l'aeroport ben carregats, quan arribem per facturar ens diuen què hi ha "overbooking", Turkish Airlines, no entenem res.....Un grup què anava al trekking de l'Everest ha marxat la mitat del grup? i un altre al trekking de l'Annapurna cap...???. Al cap d'una bona estona ens diuen què si podem sortir el dia 8, al final ens ho hem pogut arreglar (algú treballava) i marxem altre cop cap a casa esperant notícies. Dissabte amb un matí frenètic sense notícies, al final ens confirmen què podem sortir el diumenge 8, però en dos grups uns al matí i uns altres a la tarda amb Qatar Airlines ja què amb Turkish Airlines és impossible.

8/10/23. El primer grup som quatre, volem a Doha i tenim 45minuts per fer el transfer, correm per la terminal i arribem a temps d'embarcar cap Kathmandú. Arribem a les dues de la matinada, hora local, després de fer el Visat i el control de passaports, passem a recollir l'equipatge i "Bingo" el trobem, teníem dubtes de trobar-lo.

9/10/23. Després d'esmorzar al cap d'una estona ja venen els companys. La resta del dia el passem a la zona de Thamel amb la seva circulació caòtica de motos....

10/10/23. Matinem per anar a buscar l'avió a Pokhara, vol curt d'uns 30 minuts. Passem la resta de dia a Pokhara, visitem el llac Phewa.

11/10/23. Transport amb vehicle fins a Kande on ens trobem amb els portadors i acompanyants del guia. 

KANDE (1770m)-AUSTRALIAN CAMP-DEURALI (2232m)

De Kande a Australian Camp ens trobem una pujada mantinguda amb escales. Dia emboirat i algun plugim. Parem a dinar a Dhampus i seguim fins a Deurali amb una pujada gradual. Nit en Lodge.

KATHMANDÚ





POKHARA






KANDE-DEURALI










AUATRALIAN CAMP