divendres, 19 de juny del 2009

Magdalena Superior, via Ignasi Jorba

Ref Kpujo.com nº4 Ignasi Jorba

18/06/09
Tot cercant a quina via anar veig la via Ignasi Jorba a la Magdalena Superior, li vaig comentar a en Ramon i em va dir que ell l’havia fet varies vegades i que no estava mal. Aquest dijous anem amb l’Antoni i s’apunta en Xavi . Aquesta tarda a Gorros no hi ha ningú, resulta relaxant, per no sentir ni es sent el soroll de fons del Monestir.
Deixem el camí i grimpem fins el jardinet, ens equipem i ens repartim els llargs. La primera rampa de II la fem sense encordar fins trobar la primera Reunió dos espits amb restes de pintura verda.


Comença l’ Antoni per terreny ajagut que de mica en mica es va adreçant es salta un reunió i segueix fins la nostre R-1, III,IV.



Ara segueixo segueix-ho jo, el terreny es va adreçant IV, fins un reunió, continuo ara però la paret es posa vertical de cop, hi ha un passatge que dubto en fer lo per la dreta però al final el faig recta es una mica desplomat però hi ha les preses justes. La dificultat es mantinguda i les assegurances justes, ni molt a prop ni molt separades. Al final un flanqueig a l’esquerra ens dur a la R-2 nostre en un arbre, 2 espits. Dificultat V+

En Xavi fa el darrer llarg pinta bé segueix un esperó amb una dificultat mantinguda de V amb “patates” importants. Hi ha un passatge que s’adreça força i cal estirar-se per agafar una presa d’aquelles que no s’obliden. Al final surt per la “98 octanos” hi ha parabolts de color groc.


La via esta força bé i es una bona alternativa per pujar a la Magdalena Superior. Recomanable
Per Antoni Gómez, Xavi Ariño i Joan Asín

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Esta clar que cal cercar vies per aquesta zona a les tardes amb la que esta caient (calor), no la coneixia aquesta, me l'apunto per alguna tarda d'estiu.
Salut companys

joan asin ha dit...

Mingo, ha estat tota una descoberta espero la teva piulada, records

Riesling ha dit...

Hola, aquest dissabte reequiparem amb parabolts aquesta via. Ja hem reequipat "La que hi faltava" i la "Via Àpia" a la Magdalena Inf. Properament li tocarà a la Via del Carles, la de l'Adria, la Free Ligth i d'altres en la zona. Aquestes vies les vam obrir nosaltres i ara l'equipament és obsolet.
A través de VERTIC queda oberta la possibilitat de col.laborar amb material per equipar.
Salut,
Agustí Cardona 30/0/2009