dimecres, 11 de maig del 2011

MIRANDA DE LES BOHIGUES, VIES: DANIEL i SILVIA

Agulles
 11/05/11. Aquesta tarda tornem a Agulles amb l'Antoni, també s'apunten en Joan B i Lambert. Fem dues cordades, en Joan B i Lambert faran feina a les Portelles i amb l'Antoni anirem a fer un monogràfic a la Miranda de les Bohigues.
Fa temps que tenia ganes de fer la via Daniel de la Mirada de les Bohigues, però mai trobava el moment o el company per fer-la, així que avui ens hi arribem amb l'Antoni.
via Daniel
 La via Daniel l'hem fet amb dos llargs un primer per una placa ajaguda amb passos de III i IV i un segon més vertical ben assegurat però on cal anar navegant per trobar el passatge en algun lloc, amb una graduació de V,IV+ mantingut. És pot muntar una R abans del ressalt final però no val la pena.
primer llarg

ressalt més vertical del segon llarg
 Un cop al cim fem un ràpel fins el peu de l'aresta Brucs. Enfilem la via Silvia amb un primer llarg agraït d'una dificultat de III,IV i les assegurances justes que ens deixen sota del ressalt final que és supera amb un pas desplomat d'entrada però amb bons còdols per tibar.
via SILVIA

tram més vertical del segon llarg

ressalt final

al cim rodejats d'agulles
 Dues vies agradables que hem pogut gaudir sense aglomeracions, avui per agulles no hem vist a ningú escalant. De retorn veiem al Joan B i lambert que estant a la Portella Gran.
Per Antoni Gómez i Joan Asín.
en Joan B i Lambert a la Portella

3 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan,

Ahir va tornar a ser una tarda ben aprofitada i amb regal final del Barça, tot i que es van deixar fer un gol.....

salut i a tibar

Jaumegrimp ha dit...

Dues vies ben interessants i estètiques, la Daniel S.A. la vaig fer fa uns 16 anys i no hi he tornat, me l'has fet recordar amb ganes.

joan asin ha dit...

Jaume jo les tenia pendents.