diumenge, 29 de maig del 2011

MONTSERRAT,LA CODOLOSA, Via DELS INDIGNATS

el terreny de joc
28/05/11. Davant la inoperància dels agents per adaptar el sistema a les noves necessitats, limitant-se a tornar a alimentar la bèstia per que tot segueix-hi igual o pitjor,alguna cosa està passant. La societat ha dit prou, ha sortit al carrer instal·lant-se en places significatives de pobles i ciutats per que ESTEM INDIGNATS. Divendres va haver-hi un lamentable intent de fer callar aquets moviment que mica en mica va agafant muscle.
Vagi el nostre suport amb una petita via com el moviment encarà, esperant però d'obrir-ne un altre de més llarga i dura, senyal que alguna cosa haurem canviat.


ressenya
La via oberta per baix, segueix un pany de paret que queda entre la via Josep Monistrol i la Rampa, equipada amb parabolts del 10 on només caldran 8 cintes exprés i reunió. Amb una dificultat màxima de 6a, però és pot fer amb Ae i una dificultat obligada de V, cal escalar entre assegurances.
El primer llarg comença en una canal, amb un pas atlètic per agafa la placa de l'esquerra  pugem recte fins el proper parabolt des d'on seguim en tendència lleu a dreta fins a trobar a l'esquerra la R1 30m, 4 parabolts.
El segon llarg surt a l'esquerra per anar a buscar una placa vertical equipada amb dos parabolts 6a, cal anar a buscar una llastra des d'on veurem el proper parabolt, un cop passat la placa s'ajeu. Flanquegem per terreny fàcil a la dreta passant un tram en vegetació  hi seguir per un altre placa amb una entrada força difícil V+ perdent verticalitat després fins a trobar la R2, 35m, 7parabolts. 
El tercer llarg va a buscar un esperó amb roca més delicada, però millor del que sembla a primera vista. R3 15m, 2 parabolts.
El descens és pot fer caminant cap a l'esquerra (oest) anant a buscar la drecera de Frai Garí o rapelant per la via, des de la R2 amb cordes de 60m, s'arriba a peu de via.
La via ha estat netejada, quedant una mica de terra que s'anirà esvaint amb la pluja i el pas de cordades.
Per una colla d'indignats Antoni Gómez, Jaume Galban, Joan Baraldes i Joan Asín.
Apa a gaudir-la.



al pas atlètic del primer llarg 

a la placa per entrar a la R2

a l'esperó del tercer llarg

13 comentaris:

Manel&Ita ha dit...

Ep,Joan!! el motiu s'ho mereix. Sembla impossible que encara hi cabi una altra via. Haurem d'aprofitar per anar-hi.
Enhorabona!!!!

Jaumegrimp ha dit...

Com comenta el Manel, heu tret petroli d'on semblava que no n'hi havia! felicitats i gràcies per la nova via; el nom prou encertat malauradament!!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la via, alguna tarda d'aquestes la enire a provar, aveure que tal!
Miquel

joan asin ha dit...

Manel, Ita, Jaume. La via segueix un tram de paret que no hi havia cap via.
Miquel espero que t'agradi...

corvus ha dit...

Felicitats i molt ben trobat el nom. També estic indignat.
Indigneu-vos tots i Puig que s'en vagi.
Corvus

Llorenç ha dit...

Felicitats!!! sembla que encara queda algun raconet per aquesta paret!

...que et sembla si anem un dia d'aquests....tinc una proposta!!! no es del tot obrir...però si seria una primera integral....et faig un truc!!!

per cert...aquest nom em sona d'alguna cosa!!!! je je je!nosaltres n'hem obert una de molt similar i per la mateixa causa!!!!

joan asin ha dit...

Gràcies indignat...cal que la cosa vagi corrent a veure si canvia alguna cosa.
Ei Llorenç en parlem, je,je

Joan Prunera ha dit...

Sembla interesant la via, tot i que justeta de (quitamiedos) no? A veure si ens acostem i a veure si em portes un dia a escalar, Joan.

Salut

joan asin ha dit...

Ei Joan, ja toca que en fem una de plegats, ens truquem. Les assegurances als IV,IV+ allarguem una mica, però res que no és pugui fer.

RUMBA TEAM ha dit...

Hola joan,deunidó quina motivació ultimament, felicitats per les obertures recents! per cert aviat si vols et fai arribar la ultima d'un recó que ja saps...fa poc de ben segur hi vares veure la corda penjada...canela canela.
Fins aviat, rumbateam
he enviat el mateix missatge a un akltre joan que crec que també es company teu..entre tanta penya i blogs em lio...

joan asin ha dit...

Ei bernat t'haa costat acabar la via eh? a veure si la podem anar a fer records.

florencio ha dit...

Florenci i Jesús:Venin d´el últim Flutter ens varem ficar en aquesta via creien qu´era la Josep Monistrol, d´enseguida varem veura que no u era
al tenir xapes tan noves.Enhorabona,es mol maca,i el nom mol encertat.!!
07 de agost de 2011 16;52

Anònim ha dit...

Moltes gracies! per la via, just la he fet (bueno, nomes el primer llarg) el dia de les eleccions, molt apropiat per demostrar lo indignat que estic amb aquests politics/chorizos de m.!