dijous, 11 d’octubre del 2012

MONTSERRAT, ULLAL DE LA MAGDALENA

la boira envolta el Ullal
10/10/12. Aquest dimecres havíem quedat com de costum, però dimarts per una cosa o un altre em quedo sense companys. Una trucada de SOS al Joan B i m’apunto amb ell i el Jordi que van a la via Ulu-Apa del Ullal de la Magdalena, jo fa poc que l’he fet així que repetirem.
A l’arribar al Monestir ja veiem la zona de Gorros ben ennuvolada, primer dubte?, però en Joan B va envelat, seguim fins a Sant Joan amb ajut del funicular. Tot just agafar el camí de Sant Jeroni és posa a ploure, no gaire però el suficient  per deixar les parets molles...segon dubte? Seguim i van sortim plans B,C,D...però quan passem pel peu del Ullal, ens parem.. dosis de “moralina” i cap a buscar el peu de via, pel mig de la boira.

ressenya integral dels dubtes


Després de fer unes “palletes” per veure qui comença li toca al Joan B, que resolt sense problemes el primer llarg de II grau. El segon segueix una placa en bons còdols i super equipada. Un cop reunits a la R2 fem el canvi, surto i ???? torna a ploure una mica...tercer dubte? En Joan B proposa flanquejar per anar buscar l’aresta Joan Manel, cal decidir-se ..canvi de direcció després del referèndum. El flanqueig  sembla factible, però amb un punt d’exposició, primer hi ha un espit ? i després és pot posar un merlet i un tricamp, fins a trobar els espits de l’aresta Joan Manel. Les cordes no corren i toca fer malabarismes, pujar baixar i al final puc seguir, ara ja per l’aresta fins a la R3 (nostra). El darrer llarg més plaent el fa el Jordi, amb bons còdols fins el cim.
Al final no ha plogut  i com acostuma a passar un cop al cim i la feina enllestida, sembla que el sol vulgui tornar a sortit en mig dels núvols.
Al final hem fet el Ullal de la Magdalena per l’integral dels dubtes, aprofitant la tarda.
Per: Jordi Puig, Joan Baraldes i Joan Asín.

el Jordi el Joan B preparant les "palletes"

la rampa del primer llarg

segon llarg de la via Ulu Apa, seguint parabolts grocs antiboira

en Joan B a l'aresta, tercer llarg

en Jordi arribant a la R3


en Jordi gaudint el darrer llarg

FOTOCIM

al final no ha plogut

4 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan, ens ho varem fer a palletes, però com diu el Torrente, "sin mariconadas" je je je

Al final vam escalar que és que compte, i varem quasi declarar la independència de Catalunya !!
Salut i a tibar

joan asin ha dit...

Joan va quedar ben clar qui era l'espciliste amb aixó de les "palletes"je,je.

Jaumegrimp ha dit...

Això de les tardes s'està posant pelut, ames de curtes amb boira!!
Et va tocar la palla mes molla!! jaja

joan asin ha dit...

Jaume el Joan B segur que va fer trampes,je,je