dijous, 6 de juny del 2013

MONTSERRAT CÀMPING, PLACACACA, DÍEDRE PEPELÚ

5/06/13. Aquesta tarda anem de descoberta per la zona del Càmping, escollim una via assequible en aparença. El primer problema què hem tingut és trobar la via, la lògica ens ha fet anar a la dreta de la via Facilonga i després de barallar-se per canals herboses ens adonem què no és per aquí, així que retornem al camí.

ressenya
La placacaca és troba a l'esquerra de l'esperó dels místics. Per l'aproximació hem d'agafar el camí a Sant Miquel que surt del Monestir, un cop passada la tanca seguim fins el gran bloc que trobem a l'esquerra, la paret la tenim al davant. Pugem per la canal força tancada i herbosa fins a peu de la paret, la via comença per un díedre és veu un burí a uns 8m.
Una via curta però amb essència i graduació anys vuitanta. En els dos primers llargs trobem una magnífica placa amb forats què ens regalen una excursió geològica. El darrer llarg comença per un díedre i quan desploma una mica tenim un passatge difícil, directament ha faltat trobar una presa, així que l'hem resolt per la placa de l'esquerra després de varis intents, aquest passatge pot ser de V+/6a, segons l'agafis. La via està equipada amb burins , claus i parabolts recents, al segon llarg només hi ha un burí. Hem posat ponts de roca i aliens petits.
Una via curta però intensa amb excursió geològica inclosa, la via no és fàcil.
Per: Antoni Gómez, Joan Baraldes i Joan Asín.
 
DADES.
Primera ascensió: 1981
Per: M.Millet, J.L. Díaz i Ll. Martínez
Equipament: Burins, claus i parabolts.
Material: 8 cintes exprés, aliens (petits), bagues ponts de roca, R.
Dificultat: V+/6a.
Decens: Amb un ràpel de 55m.

per fí a peu de via

al primer llarg

a la placa de forats del primer llarg

curioses formacions geològiques al segon llarg

al curt però intens tercer llarg

FOTOCIM

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una via lotent veig! Enhorabona.

joan asin ha dit...

Ei Jaume curta però intensa.

Jaumegrimp ha dit...

Joan, avui ha caigut part del diedre de la segona tirada !!!! Buffff