divendres, 11 de juliol del 2014

MONTSERRAT, GORRA MARINERA, Via SULTAINS OF SWING


10/07/14. Aquesta tarda ens retrobem amb el Felip què s’ha recuperat d’una lesió de llarga durada. Així què toca anar a una via sense complicacions i equipada. Al final ens decidim per la “Sultains of de Swing” a la Gorra Marinera.
Aproximació còmoda amb el funicular de Sant Joan, avui hi hagut sort, el bitllet amb el descompte de la FEDE és el del Carnet Jove, hi ha dies però, que ens donen el de 3ªedat ufff, com és el mateix descompte diuen. Sort què l’esperit encara és jove i que duri.
ressenya
La via és de les típiques de Gorros, bona roca, equipada i recorregut sinuós entre balmes, haurem de vigilar no agafar la via el buen amigo, què puja més directa per la balmes i la creua varis cops. Iniciem la via al punt més baix i entrem pel punt més fàcil, pugem uns metres i ens decantem cap a l’esquerra, fins a l’alçada de la balma on trobem un tram més vertical. R al forat. Sortim a la dreta, trobem un ressalt vertical amb pres petita, un cop superat anem clarament cap a l’esquerra a buscar la R2 al següent forat. Flanqueig a l’esquerra per buscar el punt més factible per superat el desplom, aquí trobem tres parabolts, tres possibilitats Ae, 6a+ o V+/A0, després la placa va perdent verticalitat fins arribar al següent forat R3. Tornem a sortir per l’esquerra per pujar per un esperó, passatges fins a l’inici, deprés segueix un tram vertical què va pendent verticalitat fins arribar a la R4, podem seguir si portem cordes de 60 fins a un arbre abans del cim.
El descens amb un ràpel de 30m, caldrà desgrimpar 2m. El ràpel és troba a l’alçada de la R4.
Via Equipada amb parabolts i algun espit, portar 10 cintes exprés i semàfor d’aliens (opcional).
Per: Felip Linares, Antonio Gómez i Joan Asín.
al primer llarg
inici del segon llarg

estudiant el passatge, al final V+/A0

arribant a la R3

inici del quart llarg

el retorn del Felip

FOTOCIM

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Això m'agrada, veure companys que es recuperen ! ja queda menys jejeje
veig que vau xapar un bolt de l'altre via per assegurar la tercera tirada, bona idea, però no està molt alt?

joan asin ha dit...

Ei Jaume ànims qué ja falta poc. El xapatge és un defecte óptic, està a l'alçada pel pit quan fas el flanqueig i és un espit/buri.