dimecres, 28 d’octubre del 2015

SUBIRATS, SECTOR CINEMA

Sector Cinema

27/10/15. Ja estem a la tardor i amb el canvi d’hora, les tardes queden sota mínims. Poc temps així què decidim passar-nos a l’esportiva aquesta tardor-hivern, a veure si aguantem.
Avui anem a descobrir l’escola de Subirats què és troba davant del Castell de Subirats on el Grup de Muntanyade Sant Sadurní d’Anoia ha fet una bona feina.
Per arribar-hi nosaltres des de Barcelona hem anat fins l’Ordal i després de passar el poble de Pago agafem el trencall a la dreta direcció Sant Sadurní d’Anoia. A la sortida dels Casots agafem a la dreta cap al Castell de Subirats, després d’un Km trobem un aparcament a mà esquerra, abans d’un pont sobre la riera. Un camí ben traçat ens deixa a les parets en 5 minuts.
Trobem tres Sectors seguits, Triangle, Toro, Cinema i un quart sector més allunyat Salt del Llop.
En aquesta primera visita ens crida l’atenció el sector Cinema amb vies de 25m, on hem fet tres vies.


resseya del Bloc, Espació, Amor, Locura
En aquesta primera visita ens crida l’atenció el sector Cinema amb vies de 25m, on hem fet tres vies. Ressenya bloc Espacio, Amor, Locura
Hot Doc V.  Segueix per un esperó amb un final per díedre tècnic V+.
Destierro de un animal V+. Passatges atlètics a l’inici seguit d’un díedre més tècnic per acabar amb una placa mantinguda 6a.
Le Mari de la Coiffeusse 6a. Aquesta via comença amb un passatge de bloc rom i polit (6a+) aquest pas no ha sortit,  després ja és va deixant fer, al final desploma.
Entre una cosa i un altre ja no ens dona temps de fer res més. Ens ha agradat força la zona, hi tornarem.
Per: Antonio Gómez i Joan Asín


al díedre de la Hot Doc
Destierro de un animal V+.


Le Mari de la Coiffeusse 6a


al passatge rom
 

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Un bon lloc per anar aprofitant aquestes tardes, conèixes la Font de l'Ametlló? una mica mes lluny però ràpid per l'autopista i les vies molt interessants això sí curtes.

joan asin ha dit...

Jaume no la conec, és veu interessant, queda apuntada.