diumenge, 17 de gener del 2016

MONTSERRAT, LA CODOLOSA, Vies LA CANAL i JOANS'S

Via la canal 
16/01/16. Dissabte, no he trobat company per escalar, encara que avui era per fer una matinal si més no. Al Bar Muntanya avui està força ple, després de la xerrada pertinent, em comenten la via la canal a la Codolosa ? aquesta no la conec, així què hi aniré a treure el nas. A peu de via hi ha el nom pintat? I és veuen uns ponts de roca, així què em preparo i faig el primer llarg, amb la tècnica de nusos, però la dificultat és baixa i vas trobant ponts de roca i dos pitons, un cop a la R1 un ràpel em deixa a peu de via de nou i la repeteixo recuperant el material. Vist de què va el per cal, plego la corda i segueixo escalant fins a la R3, amb una dificultat de III/III+. El descens és fa per la drecera de Fra Garí.

Una via amb escàs interès i  fàcil. 




 
M’he quedat amb ganes d’escalar, així què baixo i m’arribo a la Codolosa, no tinc clar si posar-mi o no, en aquest moment arriba en Francesc Suñol què porta el mateix pla què jo (de solanes). Escalem junts la Via Joans’s, essent el primer cop què ens encordem a la mateixa corda, gràcies Francesc.

Avui la Codolosa estava ben concorreguda.








4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Sempre ens quedarà la Codolosa!! oi Joan? quina sort finalment trobar-vos amb en Francesc.
Com ha ant però el fred?

joan asin ha dit...

Doncs si malgrat tot sempre hi ha algun recurs, aquesta no paret queda protegida del vent i va fer sol, així què cap problema.

Joan Baraldes ha dit...

La via del Niu, tot i que és curta, és més maca i difícil
Salut i a escalar

joan asin ha dit...

Joan, segons la nova normativa no és pot pintar noms a la roca, s'han de posar parabolts inoxidable i sobre tot demanar permís al Patronat, no sé si aixó s'ha fet per part del autor/s, però el què hagi obert això no està fent cap favor a la comunitat escaladora Montserratina, al final no deixaran obrir vies ni escalar.