divendres, 21 d’abril del 2017

MALANYEU. DEVESSÓ. Via ALARCÓN-BARALDÉS.

20/04/17. Malanyeu sempre és un bon racó per anar-hi, avui hem d’acabar aviat. Escollim la via Alarcón-Baraldes, què van obrir l’abril del 2016.
La via va encaixonada entre les vies Espirimountains i la via Independència, buscant-se pas per anar cercant les plaques lliures. La via està totalment equipada amb la parabolts i ponts de roca.

DADES
Primera ascensió: abril 2016
Per: Antoni Alarcón, Joan Baraldés.
Equipament: equipada amb parabolts i ponts de roca.
Material: Algun friend mitja opcional, 12 cintes exprés
Dificultat:  V+, obligada V/A0.
Situació: la via és troba a l’esquerra de la paret del Devessó, AB picat a peu de via, a la dreta de l’Espirimountains i a l’esquerra de la via Independència.
Descens: en ràpel per la via o caminant seguint l’aresta cap a l’est.

Informació: bloc sibemessanapren

Primer llarg, primers metres amb forats i bones preses, segueix un tram central més vertical on cal cercar les preses (altes), després més fàcil fins a la Reunió. Reunió a l’alçada d’un arbres.

Segon Llarg, sortim a l’esquerra passem la R1 de la via Espirimountains i anem a buscar la placa de l’esquerra per on pugem. Bona plac amb presa més roma. R en una zona herbosa.

Tercer llarg, seguim una cornisa herbosa descendent a la dreta fins a la R2 de la via Espirimountains, pugem directament per la placa, traspassem entre arbres per seguir per la placa primer i díedre després fins el cim.

En resum una via equipada amb bones plaques.

Per: Manel Benavent, Antonio Gómez, Joan Asín.

peu de via
primer llarg
primer llarg
segon llarg
segon llarg
segon llarg
tercer llarg
tercer llarg
FOTOCIM

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Bona colla us heu juntat! Malanyeu Mal de peus !