divendres, 8 de setembre del 2017

LA FORMIGUERA. VIA CATEFER i NORMAL.

6/09/17. La predicció no és gaire bona així què anem cap a Sant Llorenç de Montgai. La primera intenció era anar a la zona de Camarasa però els núvols ens fan dubtar i al final ens decantem per anar a la Formiguera. La Isabel i el Manel és posen a la via “verd glas” i amb l’Antonio ens posem a la Catefer.
La via Catefer te dos llargs, el primer segueix un marcat díedre força mantingut amb un primer passatge força atlètic (V+). El segon segueix pel díedre i quan s’acaba seguim per l’aresta, després del primer parabolt , agafem un díedre de l’esquerra on trobam uns passatges atlètics i després seguim per terreny més fàcil fins a la R2 i ràpel de 35m, amb 30 no estic segur què s´hi arribi.


pujant en paral·lel

primer llarg Cafeter
arribant a la R1
segon llarg
segon llarg
arribant a la R2
la Isabel apretant al segon llarg de la via Verd Glas
Esperem què pugin la Isabel i el Manel per rapelar, ara però està fent un sol de justícia, ens agafa la mandra per fer-ne un altre, després d’un si o no, al final és Sí però de “tranquí”. És una bona ocasió per fer la via Normal. Trobarem tres llargs de corda, totalment equipada, i amb una dificultat màxima de IV+, una agradable escalada.

Per a les dues vies passarem amb 8 cintes exprés i algun friend , joc d’aliens i un 0,75, per a completar algun passatge.

Un cop al cim el sol està en la seu màxim esplendor, ens falta temps per marxa ràpid per hidratar-nos.

Per: Isabel Notivoli, Manel Banavent, Antonio Gómez, Joan Asín.

primer llarg
primer llarg
segon llarg
segon llarg
tercer llarg
tercer llarg
arribant a la R3
FOTOCIM

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bona colla vau fer ! quina sort poder aprofitar entre setmana, que demà plourà....

joan asin ha dit...

Al final massa calor Jaume. Dissabte a descansar, je,je

blog del guillem ha dit...

Ufff Joan com es nota que perdo facultats físiques (si es que mai les he tingut) a mi la primera de la Catefer em va costar molta suor i els bracets em van quedar fets caldo..... huahuahua ---- ànim i no paris.

joan asin ha dit...

Ei Guillem, el primer llarg és molt atlètic, cal estar fort de braços, je, je.