dilluns, 25 de juny del 2018

MONTSERRAT. CAVALL BERNAT. Via PUNSOLA-RENIU.

23/06/18.El Cavall Bernat, altiu i desafiant, tot un símbol què no ens cansem de pujar-hi. Avui tornem a tenir una bona ocasió per a fer-ho, celebrem els 60 anys del Xavi i els 64 meus. 


La via Punsola-Reniu, és una via 5 estrelles, totalment equipada i amb un itinerari espectacular. Hem fet l’ascensió sols envoltats per les boires juganeres, què evitaven el sol. Pugem grimpant el primer ressalt i ens encordem, els tres primers llargs estan equipats amb alegria i cal escalar entre assegurances. El quart llarg la cosa canvia i trobem un llarg molt equipat però amb roca polida, a partir d’aquest llarg aquesta serà la tònica, podrem anar fent-la al gust, lliure, A0, Ae. El darrer llarg sortim a l’aresta en flanqueig a la dreta per passar a la vessant nord i pujar per una placa vertical amb còdols generosos, però amb un primer tram on cal estudiar el passatge. Pel cinquè llarg necessitarem 22 cintes exprés o haurem de reciclar alguna sinó volem portar-ne tantes.

Arribem al cim i ens acompanya el vent, ho celebrem amb cava tot gaudint de l’entorn.

Una vegada més al cim del Cavall Bernat, quantes vivències, quants records venen al cap.....ens deixem envoltar per les sensacions tot gaudint d’aquests petits moments.

Per: Xavier Samsó, Joan Asín.


















FOTOCIM

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona i per molts anys !

joan asin ha dit...

Moltes gràcies Jaume