dijous, 20 de desembre del 2018

MONTSERRAT, PARET DE LA CODOLOSA. Via DELINQÜENTS, LA RAMPA (part superior)

 19/12/18. Aquest dimecres toca dinar de Nadal dels Escaladors “Sèniors Plus”, una bona colla de pioners de l’escalada a Catalunya i què encara és van enfilant per les parets, alguns ja acariciant la vuitantena o fins hi tot passant-la, tota una llisó de tenacitat.
Sense presses ens trobem al Bruc i anem trobant coneguts fent-la petar i tornant a fer cafè, però al final cal anar a fer alguna escalada per a obrir la gana.
Anem a la Codolosa on és van acumulant cordades...He sentit a parlar de la via Delinqüents apareguda sense dades concretes, a peu de via trobem una fletxa picada, com no tenim dades anem pujant tot seguint parabolts i bagues, ens han sortit quatre llargs de corda, no gaire llargs, amb una dificultat de V tret d’un passatge al primer llarg amb una mica mes de dificultat. Un cop arribats a la Gran feixa seguim fins al Balcó de la Codolosa on fem els dos darrers llargs de la via La Rampa.
Un cop hem fet gana anem cap el Bruc per a dinar i fer-la petar amb una bona colla, ens hem ajuntat sobre la setantena déu n’hi do.

Per: Boi Fusté, Manel Benavent, Antonio Gómez, Joan Asín.















1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Vaja si hi ha "jovent" encara! tot i que en veig mes al restaurant que a la paret he he he