divendres, 11 d’octubre del 2019

SANT LLORENÇ DE MONTGAI. PARET DE L'OS. INTEGRAL TRIFOLLS-ISAAC GABRIEL

 9/10/19. Després de 15 dies de Trekking pels Monts Taurus i Capadòcia a Turquia, tornem a la normalitat. Per les condicions meteorològiques ens refugiem a Sant Llorenç de Montgai, amb la intenció d’anar a la via Trifolls, recent restaurada per Pepe Pueyo, Marmeto Montañes i Joan Escuer. Anem dues cordades, primer començaran el Josep i el Juan Carles, amb la Isabel els seguirem.

L’inici de la via és prou evident pont de roca i 3 parabolts (lluents) , només començar ja veiem el tarannà més exigent del què pot semblar. Després d’uns passos amb Ae cal sortir a la dreta i seguir una fissura-bavaresa ascendent plena d’herba  fins a un ressant on hem d’anar a l’esquerra, buscant les preses entre l’herba i finalment premi, Reunió.
El segon llarg va a buscar un marcat díedre on només trobarem un pitó i un parabolt. Primers metres per fissura i placa fins el pitó i després pel díedre en el nostre cas A1 laboriós, diuen 6a.
Quan arribem a la R2 veiem els companys a la R2 de la via Isaac Gabriel ?, diuen què ja en tenen prou per entrar a la R3 hi han blocs soltes...i ja en tenen prou. Nosaltres farem el mateix.
El tercer llarg és en flanqueig fins a trobar la R2 de la via Isaac Gabriel per on seguirem nosaltres. El Juan Carlos i el Josep ho faran per la via Viatge Astral.
El cinquè llarg(nostre) l’hem partit al trobar una R intermèdia.

Per una banda o per un altre ens reunim al cim i baixem plegats.

Per: Isabel Notivoli, Josep Coll, Juan Carlos Sánchez, Joan Asín.

inici de la via

primer llarg

primer llarg

entrant a la R1



arribant a la R2

tercer llarg

els companys a la via Viatge Astral



tercer llarg per la via Isaac Gabriel







el companys al Viatge Astral


FOTOCIM

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Després de tant randonné una mica de vertical va be oi? Ara, pel que expliqueu li falten repeticions a la Trifoll

joan asin ha dit...

No hem estat a l'alçada Jaume, la via és més exigent del què sembla.