dimecres, 20 d’abril del 2011

MALANYEU I, via AINA

Malnyeu i les seves parets

19/04/11. Amb la Marta i l'Isaac en teníem una de pendent des de fa temps, avui al final hem pogut coincidir per anar a Malanyeu, també s'apunta el Monsió (Ramón) que esta a Saldes. Quan arribem a Malanyeu tenim la sort de coincidir amb l'Ameu Pagès bon amfitrió de Malanyeu, així que fem petar la xerrada una bona estona, ens diu que també hi ha en Joan Baraldes i en Francesc Suñol acompanyats per Miquel Haro, acabant una nova via.
Fem l'agradable aproximació fins a peu de paret i ens trobem en Joan, Francesc i Miquel que s'estan preparant, un altre xerrada i alguna recomanació de vies.
Per la nostre part fem dues cordades en Ramón farà cordada amb la Marta per anar ala via de la Carla i amb l'Isaac farem cordada per fer la via Aina.


itinerari de la via Aina
La via té tres llarg de corda, és pot trobar informació al bloc de Joan Baralde(sibessenapren). La via segueix una sèrie de plaques trencades per zones de vegetació, al segon llarg trobarem el pas més difícil de via (6a-), t'has d'agafar a una llastra fissurada que amenaça en saltar, que no ha saltat, sobre trobem una savina salvadora. 
Un cop al cim baixem amb tres ràpels de 30 m per la via. Ens retobem amb la Marta i en Ramón i ens preparem per fer una altre via.
Per Isaac Royo i Joan Asín
l'Isaac al primer llarg

després de superar el pas de 6a-

al darrer llarg

la Marta i en Ramón després del ràpel

2 comentaris:

martona ha dit...

Ei Joan quines fotos més xules i que bé que m'ho vaig passar! Espero tornar a repetir cordada amb el "tiet Joan"

Petonets.

Martona

joan asin ha dit...

Ei Marta això està fet.