diumenge, 2 d’octubre del 2011

TORNEM A SOMIAR......

1/10/11. Després de les vacances i compromisos, tornem a quedar amb en Llorenç per anar a treballar de nou en un dels projectes que tenim. Primer ens va cridar l'atenció un marcat esperó, ens assabentem de que ja hi ha una via oberta. Després unes plaques de la dreta feien bona pinta??? dijous ens diuen que també hi ha una via, uf ?. L'altre opció que havíem vist era per les plaques de la dreta .
Ens trobem ben aviat el dissabte pel matí, durant el viatge anem comentant la jugada. Fem una parada per esmorzar i tafanejar la llibreta de piulades, a veure si trobem informació de les vies que ens han dit que hi havia, però res de res.
Des de la carreta ens mirem i estudiem possibles itineraris, però sense tenir-ho del tot clar enfilem cap a peu de paret. Anem molt carregat de material, més la màquina, bateries, parabolts i d'anys en el meu cas. Al final però trobem el punt per a on començar.


La paret ens ha sorprès, el que pensàvem que serien unes plaques ajagudes per a fer-hi milles han resultat més entretingudes del que pensàvem. Hem pogut obrir tres llargs de corda que en seran quatre. L'itinerari ja el tenim més clar ara, però ens portarà més feina del que havíem previst......Continuarà.
Per Llorenç Vallès i Joan Asín

en Llorenç plaquejant..

8 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ja torneu per feina, quina parella!!
segur que ens deixareu una bona via, ànims i si necessiteu un cop de ma ja ho sabeu.

Llorenç ha dit...

uf!! es més dret del que sembla, però divertit! ara que no entri el fred!

joan asin ha dit...

Jaume gràcies, ara ja tenim clar per on anar.
Llorenç fred no sé però una mica d'aire si que hi ha, je,je.

nico ha dit...

Roca Narieda sur???

LO NICO.

Parce ha dit...

Ei companys. Per aquest tram de paret hi ha antics itineraris. Estigueu molt al lloro que anant amb parabolts els podeu trepitjar. Com sempre, jo recomano primer repetir i després obrir.

Fins aviat.

Parce

joan asin ha dit...

Nico no esta molt lluny, je,je.
Ei Parce ja està controlat per on van els itineraris que hi ha oberts.

blog del guillem ha dit...

Em sona ....mmmmm.
Es possible que sigui un lloc que li tenia posat el ull per la propera primavera, penso que ja la aures acabat i espero que no sigui el mateix lloc.
Tenim molta sort de tindre tanta pedra i tant de temps.
Guillem

joan asin ha dit...

Ei Guillem esperem que si....records