dijous, 22 d’octubre del 2015

PIC DEL MARTELL, Via MAR I CEL/ ANGEL ROCK




21/10/15. Darrer dimecres abans del canvi d’hora i les tardes ens deixin poca estona per a escalar. Avui anem al Pic del Martell, amb la intenció de fer la via Angel Rock , però aquest pany de paret és prou perdedor, amb moltes línies que és barregen, amanida a més per vegetació què indica la poca activitat repetidora de vies en aquest sector.

Comencem pel atlètic primer llarg de la via Mar i Cel on només hi ha un pont de roca. Seguim per l’Angel Rock sortim a la dreta i seguim un díedre clau a l’inici i un pont de roca, superat el dídre anem a la dreta fins a una zona herbosa on muntem reunió. El tercer llarg anem buscant el passatge menys herbós fins un pitó al peu d’un esperó. La via sembla què va per la fissura- esperó però l’Antonio tirà pel dret, troba dos pitons i munta reunió. Un cop a la nostra R4 ens adonem què hem anat més a l’esquerra, així què sortim pel mantingut darrer llarg de la Mar i Cel (V+). Encara ens queda un llarg de grimpada (II,III) fins a la carena.
En resum una escalada d’autoprotecció, navegant per una paret entre díedres, plaques i vegetació, al més autèntic estil aventurer/col·leccionista.
Per Antonio Gómez i Joan Asín


primer llarg

entrant a la R1

inici del segon llarg

la R1

a la R3

al quart llarg?

darrer llarg de la Mar i Cel

FOTOCIM
 

2 comentaris:

pep ha dit...

Osti sembla una via curiosa i guapa ens haurem d'atansar a aquet lloc tan xulo.
Gracies per la informacio
PETONETS DESDE LO CORRAL

joan asin ha dit...

EI Pep os queda una mica lluny, je,je