dimarts, 2 de març del 2010

GARRAF, La Falconera via SAME

2/03/10. Vaig veure al bloc d'en Joan Prunera i Joaquin Lloria, que havien fet la via SAME al Garraf, em van fer recordar els anys 80, que havia escalat varies vies, però que en l'actualitat s'ha perdut el rastre i/o la informació, és dels poc lloc que tenim per escalar amb el mar a sota tota una sensació.

Aquesta tarda amb l'Antoni hem anat d'excursió per aquesta paret, quatre llargs de flanqueig d'un dificultat de III amb passos de IV, ens deixen al peu d'una placa vertical amb una dificultat de V assegurat per un pitó i un buril força oxidats seguim per un díedre i és munta reunió en un arbre i buril a l'esquerra, molta herba. La darrera tirada surt per una placa vertical seguit de ressalts, força herba.

En resum via clàssica per recorra aquesta paret, portar tascons i friends al gust.

Per Antoni Gómez i Joan Asín

inici de la via

un balcó amb vistes

tot flanquejant

a la placa vertical

darrera tirada

6 comentaris:

Mingo ha dit...

Ei jo també vui escalar cada dia, je je je je. Bromes apart. Tinc ganes d'anar algun dia per aquí, escalar al costat del mar esta molt bé.
Felicitats i que continui la ratxa

Joan Baraldes ha dit...

Bona feina Joan,
El lloc val realment la pena de visitar. Jo n'hi he fet alguna d'esportiva que hi ha més a l'esquerra, a sobre de la via, i la veritat es que estan molt pulides.
hauries de penjar la ressenya de la via
salut i a tibar

quimet ha dit...

Hola Joan,

Lo que està molt bé d'aquest lloc és que si fa una mica de sol, escalfa de valent. la sensació del mar picant amb força es bastant impressionant.
Un ambient molt maco.

Joan B.
Si vols, al meu blog, trobaràs la ressenya: http://conqueridordillusions.blogspot.com

Salutacions

Joaquim

joan asin ha dit...

Mingo, és tota una sensació escalar amb el mar a sota.
Joan B, hi han moltes vies clàssiques però no hi ha informació.Com diu en Joaquim al seu bloc hi ha la ressenya també al bloc d'en Joan Prunera.
Joaquín jo havia escalat bastant per aquesta paret, quan vaig veure la vostra piulada em van venir ganes de anar-hi. Records

lux ha dit...

ahh!
si es fa alguna llista... en això d'escalar cada dia jo m'hi apunto!!

No he escalat mai la zona, per això que hi tic un parell de vies que em faria gracia, però clar tant d'escalar cada dia ens poseu mes feina!

Enhorabona!

joan asin ha dit...

Lu, és un lloc que cal coneixer, aviat les tardes seran més llargues i sempre és pot aprofiatr alguna. Records