dimecres, 31 de març del 2010

SERRAT DEL POLL, Via OLGA FRONTERA

31/03/10. Avui hi quedat amb l'Antoni, fa anys que quedem per escalar per les tardes un dia a la setmana, sempre que no hi hagi cap obligació, també coincidim amb alguna expedició i/o sortides a terres llunyanes. Em va comentar que tenia ganes de fer una via llarga més allà de Montserrat. Tot pensant on anar, em va venir al cap l'Olga Frontera que he sentit que l'han reequipat i jo la vaig fer quan la van obrir, ja fa uns quans anys. Així que dit i fet cap a la Noguera. Quan arribem a l'aparcament ens trobem a una parella que s'estan equipant, vaja se'ns han avançat, ens comenten que son de Pamplona i estan fent una volta per Catalunya aprofitant les vacances de Setmana Santa.

trobareu una bona ressenya al bloc escalatroncs
Començo jo i així faré els llargs que no vaig fer l'altre cop. La via m'ha agradat força mantinguda en una dificultat de IV+,V, amb un curt passatge de V+. Son 6 llarg de placa amb bona presa de mans que vas trobant a mesura que puges. Cal destacar la mantinguda placa del tercer llarg (V) i la darrera placa del quart (V+), sobre equipat. Aquesta és una via per gaudir i que t'agradaria que tingués uns quans llargs més. El temps ens ha acompanyat amb sol. Una bona escalada clàssica. Per Antoni Gómez i Joan Asín.

l'Antoni a peu de via

segon llarg

a la magnífic tercer llarg

al díedre del 4art llarg

a la R4

sisè llarg

arribant al cim

al cim

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona Joan, no la recorda massa la via pq crec que vam fer de les primeres repeticions i aleshores estva força descompost. Malgrat tot és un lloc superagradable. Salut companys

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Una via ben trobada, felicitats Joan!
jo la primerqa vegada que hi vaig anar, ens va fer baixar el tercer llarg, que ens va superar! hi vaig tornar uns anys mes tard i la vàrem disfrutar.

joan asin ha dit...

Mingo, ara tal com està val una visita.
Jaume aquest segon l'he disfrutat molt. Records.