dimarts, 24 de juliol del 2012

LES BULLOSES, BOUCLE DU LAC D'AUDE

els Pics Perics ennuvolats
22/07/12. Aquests diumenge teníem previst d'anar a fer el Pic Peric, dissabte va estar força tapat i fins i tot van caure algunes gotes. Quan arribem al llac de les Bulloses ja notem que fa força vent i el Pic Peric esta envoltat de núvols. Quan hem arribat prop de l'aresta per on hem de pujar al cim, el vent i el fred la fan desaconsellable, pel que optem per fer el pla B, que ha estat seguir el "Bucle du llac d'Aude".
planol
"Bucle du Llac d'Aude", és una agradable excursió circular per l'entorn del llac de les Bulloses , passant pel llac d'Aude, d'unes quatre hores de marxa, depenent de les parades que fem. No tindrem cap problema per seguir l'itinerari, tot el camí està perfectament senyalitzat. De 1 de juliol al 1 de setembre, la pista que puja a les Bulloses està tancada a la circulació de vehicles de 7 a 19h. Hi ha una servei d'autocars que fan el recorregut (5€ anada i tornada).
Per Montse Pueyo, Ramón Samarra, Pep García i Joan Asín
el camí segueix la banda esquerra del llac de les Bulloses

el camí no té perdua






aquí deixem l'ascensió al Peric

llac de les Bulloses



al llac d'Aude

llac d'Aude

de retorn esperant el Bus

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Des d'aquí, amb la calor que fa sembla mentida que el mal temps pugui evitar fer un cim, però el Pirineu és així!! ara la volta que vau fer va valdre la pena no?

joan asin ha dit...

Jaume la volta és molt maca, aquest racó té aquestes coses.