dimecres, 14 d’agost del 2024

TREKKING ALPS DINÀRICS 2. intent PIC VISITOR-LLAC HRIDSKO.

31/07/24. El lloc on hem dormit l'anomemen la CASA DELS HORROR. Avui el dia comença malament, tenim què anar amb vehicles 4x4 fins el punt on surt el camí per anar al Pic Visitor. Només és presenta un vehicle? volien què anéssim 10 en un vehicle?.....al final el de la casa posa un 4x4 atrotinat, què ha dit prou abans d'arribar al punt de sortida on arribem caminant. El guia ens diu què a on han deixat no és per on ell ha pujat altres vegades ?. Comencem a caminar i ja veiem què no està clar el camí on fem alguna errada i rectificació, és comença a fer tard i el sol "apreta". Decidim deixar-ho i tornem caminant per la pista fins el poble de baix. 







1/08/24. Avui anem al llac HRIDSKO, el tram de pista el fem amb vehicle i després seguim caminat per un frondós boscs què ens porta al llac. El Javier, Ramón i Marta és banyen i els altres els mirem...



















2 comentaris:

blog del guillem ha dit...

Al 2015 vaig fer una estada per Albània, amb 4x4, tot un xic rústic peó la gent molt agradable, muntanyes i parets a dojo, però poc accessibles, bona experiència. Gaudiu d'un viatge diferent. Una abraçada.

joan asin ha dit...

Gràcies Guillem