dijous, 5 de març del 2009

04/03/09, Pic del Martell via Herboristes + Catedral Circus

El diumenge vam punxar, la pluja ens va guanyar, encara que u varem intentar. Total esmorzar tertúlia i cap a casa.
El dimecres aprofitant un dia de festa quedo amb la colla de prejubilats del Centre. A les 8 del matí ring,ring,.....? el telèfon i la cruel realitat, el dia no esta clar. Quedo amb l’Antonio per recollir el mòbil de la Montse que es va deixar al seu cotxe el dissabte. A les nou ens trobem i...........sembla que el dia aguanta dubtes i per que no anem al Pic del Martell, doncs anem-hi.
El dia sembla que aguanta, estem a peu de les vies i el dilema quina fem?, per fí ens decidim per fer l’Herboristes tot adreçant-la .
La primera tirada la fem directa per la placa amb bones preses, seguim recta amb dos espits el segon te un pas molt difícil el solucionem amb A0, ara anem a buscar el diedre de l’Herboristes fins la R-1. La segona tirada seguim l’Herboristes fins que trobem un espit de la Paco Rampas, seguim recta amb un darrer pas espectacular fins la R-2. La tercera tirada sortim per la catredal circus,des de la reunió cal anar recta per un pont de roca amb una cadena i desprès anar seguint les assegurances, es una tirada molt atlètica , cal fer part amb bavaressa, aqueta tirada es una petita joia del Pic del Martell. Quan arribem al cim el dia es torna a tapar, marxem amb sensació d’haver complit.
Per Antonio Iglesias i Joan Asín
L'Antoni a la R-1
L'espectacular 3ª tirada
Ja hem complit!!!!!!