dissabte, 27 de febrer del 2010

Montserrat , descens joc de l'oca.

27/02/10. Després d'un mal divendres on veus una vegada més lo fràgils que som i que en pocs segons tot pot canviar, necessitava anar a escalar. Havia quedat amb en Juan Carlos, la primera intenció va ser anul·lar-lo però al final quedem igualment a Collbató.
El dia tot i estar núvol sembla que s'aguanta. Després de veure diferents propostes, ens decidim per la via Drac Gos, però per assegurar el tret pujarem caminant, hi han masses fracassos quan és fa una via de la Miranda de Can Jorba abans o és puja pel joc de l'oca. Tot va força bé fins arribar a peu de via on comença a caure una fina pluja que va mullant la paret. Ens refugem una estona sota un desplom esperant que parí. El temps passa i no millora, així que decidim seguir baixant pel Joc de l'Oca, tot mullat i relliscós, no ens deixa un altre alternativa que d'anar fent ràpels.
Un cop a baix el dia no millora, tornem a Collbató fem un café i cap a casa. Un altre cop serà.
Per Juan Carlos Sanchez i Joan Asín


la paret mullada

en Juan Carlos com el dia borrós

tot esperant

rapelant

ara una cadena

passatge curiós

seguim rapelant

darrer ràpel

7 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Renoi Joan, que et va passar divendres? un accident?
Avui hem pringat tots, nosaltres hem passegat les cordes per agulles i ni tan sols les hem tret de la motxilla! almenys però hem pogut trobar el peu de la via que buscàvem i així quan hi tornem no perdrem temps.
Com deuria relliscar la canal del joc de l'oca no?

Gatsaule ha dit...

Ben fet, nois, la Drac gos no és una via per fer-la amb la roca molla! Penso que hauria estat més divertit baixar el Joc de l'oca amb la roca molla desgrimpant-lo..., o relliscant-lo!

quimet ha dit...

Hola Joan,

Avui, havíem quedat en Joan Prunera i jo per anar a fer la Trinxats a la Trumfa i després a la Momieta. Hem esmorzat al refugi de Sta. Cecilia i al veure que la cosa anava empitjorant, decidim marxar.
En fi, que li farem.

Salutacions

Joaquim

joan asin ha dit...

Jaume,el divendres un company de feina va tenir un accident i no va poder superar l'operació. Heu avançat feina pel proper dia.
Joan no teníem ganes de patir.
Joaquim el dia avui no ha donat per res més.Records

lux ha dit...

Si, a vegades hi ha esdeveniments que t'ajuden a posar el centre de les coses allà on ha d'estar...

Aquest dissabte molts varem passejar les cordes i disfrutar de magnífiques passejades i avui és dilluns, estem aqui i preparats per gaudir del proper dia...

Anims!

juan carlos ha dit...

Hola,Joan has salido hoy

joan asin ha dit...

Lu, gràcies.
Juan Carlos, si hem anat a la Roca Naireda, hem fet la Sal de Frutas ENO