dijous, 6 de maig del 2010

Paret de la Codolosa, vies Josep Monistrol i Alimera

6/05/10. Aquesta tarda hem temptat la sort, tot i les prevencions de que no plouria els núvols negres han cobert el cel. Com en Manel només ha fet dues vies a la Codolosa, és un bon lloc per anar-hi, aproximació curta i retorn ràpid en cas de pluja.

Comencem per la Josep Monistrol, una via molt agradable amb bona roca i una dificultat de V-, jo recordava el primer pas curiós però avui m'ha semblat més fàcil que l'altre cop. Desprès del ràpel, tornen els dubtes, encara hi ha temps així que anem a fer l'Alimera. El primer llarg la roca esta més polida, el segon més vertical per un esperó i el darrer llarg per una rampa fàcil. La baixada la fem caminant.
Per Manel Benavent i Joan Asín
Informació via Josep Monistrol Escalatroncs, via Alimera Kutrescaladors


primer llarg Josep Monistrol
segon llarg

primer llarg via Alimera
segon llarg

la rampa del tercer llarg

2 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Joan! no m'extranya que trobesis més fàcil el pas d'entrada, amb l'entrenament que portes rai!!
A veure quan s'esatbilitzarà el temps, però pel que veig mirarem de temptar la sort que qui no s'arrisca no pisca!! la setmana vinent a veure com pinta el dojous a la tarda...puc sortir!

joan asin ha dit...

Jaume això del temps no ho sabrem fins el dia abans tal com anem. La propera setmana la tinc a tope , però és possible que el dijous per la tarda tingui lliure si vols podem quedar.