dijous, 31 d’octubre del 2013

MONTSERRAT. LA CODOLOSA. Via EL ÚLTIMO MOHICANO


30/10/13. Primer dimecres després del canvi d’hora. Amb el Joan B. Hem quedat a Collbató. Dubtem entre fer esportiva o una via a la Codolosa, al final ens decidim per aquesta darrera. Escollim la via “el último Mohicano” .

ressenya d'en Joan Baraldes

Aquesta via està equipada amb burins i espits, nosaltres hem afegit un alien blau al tercer llarg. El primer llarg és comú amb l’avi trepador. El segon surt en flanqueig a la dreta per entrar a un díedre i en tendència a l’esquerra, anem seguint la placa fins a la R2, també és pot sortir recte de la reunió marquen V+, però m’ha semblat més de segon, el passatge està sense assegurances. El tercer llarg va a buscar un díedre /placa més mantingut fins a la R3.
Com encara ens queda una mica de llum fem un ràpel i fem l’últim llarg de la via el Clau de Sant Felix.
Per: Joan Baraldes i Joan Asín

arribant a la R1

al segon llarg

al mantingut tercer llarg

darrer llarg de la via el clau de Sant Felix

FOTOCIM

contrastos de colors a la posta del sol
 

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Felicitats la del últim mohicà és una de les vies que més m'han agradat de la Codolosa, per cert en Joan B, que hi viu a la Codolosa?. je je

joan asin ha dit...

Mingo de fet per escalar a la Codolosa cal demanar-li permís al Joan B, segons ls novs regulacions, je,je. És una bona via amb un darrer llarg molt bo. Ja l'havia fet fa uns anys, però quan hi ha poc temps de llum sempre és un bon recurs.