dijous, 8 de maig del 2014

MIRANDA DE SANT PERE I SANT JOAN, Vies LA GATETA, DIRECTEA J.B. i NEW YORK 2012

7/05/14. Tres érem tres i tres vies hem fet aquesta tarda. Una correguda ens permet agafar el funicular de les 16h cap a Sant Joan, in extremis, uff. Han pujat el preu del funicular i de l’aparcament, déu n’hi do com va el clero.



Anem cap a la Miranda de Sant Pere curta agulla apartada, què accedim en baixada. En Joan B té pendent la Via La Gateta, comença ell. Una via d’una dificultat de IV força amanida amb “yellow” parabolt made in G.A. Enllacem els dos llargs en un, saltant-se alguna assegurança. Una via sense exposició ni compromís, amb bona roca.
Canvi de terci, ara anem a la via Directa J.B. (Joan Baraldes), aquesta canvia el tarannà. Ben equipat els passatges difícils i més alegria quan baixa la dificultat. La via té dos llarg, al primer trobem un desplom per mi el més difícil de la via 6a. Al segon llarg trobem dos ressalt (desploms) el primer de col·locació V+ i el segon amb tres passatges de continuïtat 6a-. Bona via llàstima què sigui tant curta.
iniciant la via La Gateta

primer llarg

al cim

iniciant la Directa JB

passatge de 6a al primer llarg

al segon llarg
Encara anem en temps, així què anem a la Miranda de Sant Joan a fer un altre via del JB, la New York 2012, aquesta és per l’Antonio. També amb dos llargs, comencem per una placa canal per passar a l’aresta superant un ressalt (2 parabolts), seguim per l’areta escorats a la dreta (només trobarem 2 parabolts) fins a trobar la Reunió sota d’un desplom.  Superem el passatge desplomat V+, directament, després s’ajeu i anirem en tendència a la dreta a buscar el darrer ressalt. Bona via per arrodonir altres escades per la Zona.

primer llarg de la New York 2012

al segon llarg
Amb aquesta via donem per acabat el “puja baixa” d’aquesta tarda, la tornada la fem pel camí Sant Miquel tranquil·lament.
Per: Joan Baraldes, Antonio Gómez i Joan Asín
contrastos Montserratins

FOTOCIM

4 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Va ser una tarda ben aprofitada, llastima que no poguéssim posar les vies una a sobre de l'altre per donar-hi continuïtat!!!
Salut i a escalar

joan asin ha dit...

Va ser una tarda de puja baixa intensa, je,je.

Jaumegrimp ha dit...

Bona activitat amics! com s'estiren ja les tardes. Així q han apujat el funi? i l' aparcament? o és q vau sortir tan tard q ja havien aixecat barreres....

joan asin ha dit...

Déu n'hi do la marxa que ens va posar el Joan B, per desgràcia ens va donar temps de pagar l'aparcament fins hi tot.