dijous, 28 d’agost del 2014

UNA TARDA NAVEGANT PER LA CODOLOSA

 
27/08/14. La Codolosa és un d’aquest racons de Montserrat què desperta menyspreu  a uns i un bon recurs per a uns altres a l’hora. És un bon terrenys de joc per quant tens poc temps o com a pla B el dia què no acaba d’estar clar, encara què per a molts també és un pla A. Sigui com sigui aquesta tarda , amb poc temps disponible hem anat a la Codolosa. En cara tocava el sol i amb una bona idea d’en Joan B, fem una combinació de vies seguint l’ombra.
Comencem pels dos primers llargs de la via Joans’s, muntant bla R2 a la via Indignats. Fem el primer tram del tercer llarg d’aquesta via i muntem reunió a l’antiga R2, fem un flanqueig a la dreta per anar a buscar el darrer tram de la dia del Pi. Després hem flanquejat cap a la dreta fins el peu de la via l’àtic de la Codolosa, per on hem pujat.
El descens sense cap problema per la drecera de Fra Garí.
Cal portar 10 cintes exprés i un joc d’aliens i friends mitjans, per a completar l’assegurança d’algun passatge al gust.
Per: Joan Baraldes i Joan Asín
itinerari seguit

primer llarg joans's


segon llarg joans's

inici tercer llarg indignats

sortida via del Pi

primer llarg l'àtic de la Codolosa

segon llarg

tercer llarg

encarant el V+

FOTOCIM


2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Quin "pupurri" de vies ! anant amb el Joan B. que s'ho coneix com el pati de casa no és extrany ! una manera de fer metres quan es te poc temps.
A seguir apretant-li Joan's.

joan asin ha dit...

Ei Jaume espero que ja comencis a fer alguna escalada aviat.