dijous, 6 de novembre del 2014

PENYA SEGAT (FALCONERA) GARRAF, Via BAVARESA

itinerari
5/11/14. Aquesta tarda tornem a la cara Est del Penya segat (Falconera) de Garraf. Buscant a la xarxa al final ha sortit informació d’aquesta zona,(bloc espacio,amor i locura), amb aspecte de cantera abandonada, obra d’en Gaston i companys.
ressenya
Avui escollim la via Bavaresa, com el seu nom indica al primer llarg trobem una marcada bavaresa, un cop superada seguim per una mena d’esperó fins a la base d’una gran placa R1 30m. El segon llarg comença amb 5 passos d’Ae i després seguim per l’espero al final trobem la R2 20m. El tercer llarg surt en flanqueig ascendent cap a l’esquerra i segueix un esperó fins a trobar la R3 30m. D’aquí és pot baixar rapelant per la via, però com ens agrada fer cim seguim grimpant 60m, fàcils fins a la carena i cim. El descens el fem seguin l’aresta est trobarem una corda fixa per des grimpar un ressalt.
La via esta totalment equipada amb espits, burins i algun parabolt, amb bon estat dintre del cap, només cal portar cintes exprés. La roca també és bona tot i l’aparença.
Per: Lambert Colas, Antonio Gómez i Joan Asín.
al primer llarg bavaresa
al segon llarg

tercer llarg
FOTOCIM
roca,aigua i lluna