divendres, 12 de maig del 2017

MONTSERRAT. LA CODOLOSA. Via DE LA CANAL.

11/05/17. Les prediccions eren què al matí podríem escalar i què a la tarda plouria? Però al matí està plovent? Hem quedat al Bar Muntanya de Collbató si més no esmorzarem. Esmorzem, fem doble cafè i xarrem amb el Jaume Salat, el Joan Castelltorn i un altre company del Centre...segueix plovent i ell opten per fer una excursió. Fem una mica més de temps i al final ens decidim per anar a matar el cuc a la Codolosa.  Quan ens preparem ja no plou i sembla què la cosa anirà millor.
Fem la curta aproximació observant la mullena de les parets, al final en Manel proposa de fer la via de la canal i cap allà anem.
Tot i la roca mullada és va deixant fer, en Manel fa el primer llarg, després el relleu i pugem per la variant de la placa i l’Antonio fa el tercer llarg.
El temps sembla què aguanta i fem dos llargs més a la part superior, el primer per la via de la Rampa i el segon de la via Balcó de la Codolosa. Al final matem el cuc i anem a fer la cervesa, quan arribem és posa a ploure un altre cop...
Per: Antonio Gómez, Manel Benavent, Joan Asín.














1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Doncs encara vau escalar! mira que fèia un dia rúfol aquest dijous....avui en canvi un dia fantàstic....arriba l'estiu, a passar per l'ombra.