dijous, 15 de febrer del 2018

GARRAF. PENYA SEGAT DE LA FALCONERA. Via BAVARESA

14/02/18. Avui és un dia diferent, l’Eduard (el meu nebot) vol fer el bateig a la via llarga com diuen ara. Està fanàtic amb les preses del Climbat i ja en vol més.
Com cada dimecres ens ajuntem la colla avui amb l’Isabel, Ramon, Antonio. Com el dia està “rarot” anem al Garraf, ara en restrincions a les vies de la façana del mar.
L’Isabel, Ramon i Antonio, és queden a la zona d’esportiva, fan una via de tres llargs i després alguna d’esportiva.

Amb l’Eduard anem a fer la via Bavaresa, per mi una de les maques de la zona, amb un primer llarg atlètic què li dona nom a la via. El segon llarg el fem per  placa de la via Mindigos del Mar, amb un primer tram de 6b, V+/A0 per nosaltres, després ja és deixa fer V+. El tercer llarg, seguim l’esperó de la via Bavaresa. Fem dos ràpels i ens retrobem amb els companys, encara farem una via d’esportiva de V+.

L’Eduard ha gaudir força i com té festa aquesta setmana, demà més.

Per: Eduard Asín, Joan Asín.










FOTOCIM


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes gracies Joan!! ha estat un plaer començar a fer vies llargues amb tu com a mestre :)

lo gall trempst ha dit...

Bon dia Joan, soc el Pinto. Com recordaràs aquest dijous vam coincidir a Alòs de Balaguer, estavam a la vía tatocao lo gall,a l'ultim llarg, sota del sostre havia un niu de bolto amb un ou. Te demanaria que pengessis al teu Bloc que per respecte a la natura els companys no anessin a fer la vía fins l'estiu.
Una abraçada
Joan

joan asin ha dit...

Edu demà més....
Pinto quan faci la piulada ja ho posaré ja vam veure el voltors rondant.

lo gall trempst ha dit...

Gracies company.