dissabte, 18 de juliol del 2009

AGULLA DE L'ARBRET, vies OM MANI PADME HUM i AITOR

18/07/09
Quan arribem a Can Massana a les 8h del mati la temperatura es de 12º i a l’ombra cal posar-se alguna cosa per tapar-se. Avui fa un dia de primavera.
A l’Agulla de l’arbret feia temps que tenia ganes de fer aquestes dues vies, però mai quadrava la cosa per poder-hi anar. Aquest dissabte m’ha afegeixo al Ramon, Cañete i l’Antonio que havien quedat per anar a l’agulla de l’arbret.
Faig cordada amb l’Antonio i comencem per la OM MANI PADME HUM, via de caire modern ben assegurada i amb una dificultat de IV,V. Quan arribem a dalt en Ramon i en Cañete encara estan a mitja via, ells estan fent l’Aitor, així que ens animen fem el ràpel i anem a fer l’Aitor. Aquesta via es d’un caire diferent, es nota que ha estat oberta per baix doncs les assegurances estan col·locades on es podent posar amb certa comoditat i allunen una mica. Quan arribem a dalt coincidim amb en Ramon que esta apunt de fer el ràpel i que aprofitem, gràcies companys. Ha estat una bona matinal amb dues vies molt similars amb la dificultat i roca, però totalment diferents filosofies en el que fa referència a l’equipament . Recomanables.
Per Antonio Iglesias i Joan Asín
Kpujo .com (vies 2 i 3)

Antonio a les plaques de l'Om mani padme hum

Darrer llarg de l'Om.....


L'Antonio a les plaques de l'Aitor

En Ramon iniciant el ràpel

L'Antonio a l'arbret que dona nom a l'agulla