diumenge, 11 d’abril del 2010

Serrat d'en Muntaner, via Abierto hasta el atardecer

11/04/10. Avui amb en Jaume hem fet una escalada exprés doncs teníem que estar al migdia a casa. Ens decidim per anar a la via Abierto hasta el atardecer, de la cara Oest del Serrat del Muntaner. Trobareu la ressenya a ressenya.net
La via esta equipada amb parabolts i algun pitó, el primers passos de la via son força fins i verticals (V+) que t’agafen fred, després la placa és va ajeuen fins a la R1. El segon llarg surt a la dreta per anar a buscar un díedre i fissura fins a sota d’una placa amb una entrada desplomada, aquest passatge el faig per l’esquerra fins a xapar el segon parabolt, però al final s’imposa un A0, segueix una placa mantinguda de V amb una mica d’aire entre assegurances. El tercer llarg surt per una terreny ajagut fins una placa més vertical assegurada amb tres parabolts.
Tres ràpels per la mateixa via ens deixen a terra. D'aquest pany de paret és la via més assequible, ideal per una tarda d'hivern o matinal a l'estiu.
Per Jaume Galban i Joan Asín

al primer llarg


entrant a la R2a la placa del tercer llarg

a la R3

3 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Felicitats per la via! el muret del primer llarg és finot finot! el pas de 6a del segon llarg es fa per l'esquerra com expliques i hi ha bona presa de mans que igual no vas trobar, a vista costa, però un cop les trobes el pas a la placa es troba fins i tot senzill.

joan asin ha dit...

Hola Jaume,no vaig saber trobar les preses que dius, quan la torni a repetir ja les buscaré. Gràcies

Mingo ha dit...

Enhorabona. No sé si feia fred, però la cara del col.lega ho és. Salut i solet