dilluns, 25 d’abril del 2011

PR-33, AYGUATEBIA, BALADE DANS LA VALLEE DEL FEU.

24/04/11. El dia no esta del tot clar però hem quedat al coll de la Llossa  per fer una excursió que surt del poble d'Ayguatébia al Capcir Haut Conflent. En Vicenç gran coneixedor de racons i excursions amagades ens ha proposat aquesta excursió. Avui però no hem portat cap mena d'informació escrita de l'itinerari ni plànol. Per sort trobem l'inici de l'excursió molt ben senyalitzat amb un cartell i després tot l'itinerari està senyalitzat amb discretes marques grogues i cartells indicadors. El circuit és circular PR-33 "balade dans la vallee del feu", amb sortida d'Ayguatébia passant per les quatre cases de Talau i tornar a Ayguatébia. 


Punt de sortida

itinerari seguit en vermell

Sortim d'Ayguatébia per un estret camí que després s'eixampla baixant fins a trobar la carretera. La seguim en direcció Est passant per un pont sobre del torrent que teníem a la dreta durant la baixada, una mica més endavant trobem els senyals que ens portem a un corriol a la dreta en pujada. El camí va pujant pel mig del bosc, ben traçat que et permet una còmode ascensió, tot seguint els senyals fins arribar a Talau. Aquí dubtem però cal seguir per la carretera fins un grup de cases on trobarem el camí, més planer, que ja ens porta fins a Ayguatébia. El darrer tram els núvols i boires han dit prou deixant pas a una fina pluja que ens ha acompanyat fins els cotxes.
Una excursió agradable per bosc en un lloc fora del circuïts clàssics.
Per: Vicenç, Núria, Toni, Josep, Silvia, Gisela, Gemma, Raimon, Montse i Joan
comencem per un camí estret que després s'eixampla

el camí esta senyalitzat amb discretes marques grogues

arribant a la carretera i a punt de deixar-la

camí puja pel mig del bosc

arribant a Talau

la boira ens envolta al darrer tram

ja falta poc, acompanyats de boira i plugim

camí pel bosc abans d'arribar a Ayguatébia

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

El lloc es veu bonic, però no es pot que us fes massa bo!

trepetxu ha dit...

hola, joan.
segons em va comentar l'Amadeu creiem tenir un llapis de memòria que podria ser vostre. Comfirma'm-ho i ens posem d'acord per com tornar-te'l.

adria.foto@hotmail.com

joan asin ha dit...

Joan una excursió agradable ideal per una matinal.
Adrià, l'estava buscant i fent memòria d'on podria estar, ens posem en contacte. Gràcies